- Regisztráció

Az ár átállítható Modern Alarm Kft. hírlevél feliratkozás, leiratkozás, rendszeres akciók, előadások, oktatások, szakmai továbbképzések Modern Alarm Kft. honlap belépési információk
Modern Alarm Kft. szervízlap kamerák, érzékelők, képrögzítők, központok, behatolásjelzők, beléptetők bevizsgálásához Texecom műszaki háttértámogatás, kérdések, megoldások, telefonon, és emailben texecom@modernalarm.hu A Modern Alarm Kft. a Hanwha Techwin Wisenet rendszereinek hivatalos partnere 2019-ben is
 
Kézi lázkamera Kézi hőkamera
#nyitvavagyunk #teljesacsapat #modernalarmakció #fullgázondolgozunk

Üzletünk hétfőtől péntekig, 8 és 16 óra 30 perc között tart nyitva.

A boltban kérjük betartani a 1,5 méteres védőtávolságot és a maszk viselését!
Megértését és együttműködését köszönjük!
Távolságtartás social distance maszk viselése kötelező

A futárszolgálatok leterheltsége miatt, tisztelettel kérjük ügyfeleinket, hogy a megrendelésnél, 1-2 nap rátartást kalkuláljanak, mert nem garantálható a megszokott 24 órás kiszállítás!

A rendkívüli helyzetre való tekintettel, az ingyenes kiszállítási limitet

nettó 50 000 Ft-ról, nettó 20.000 Ft-ra szállítottuk le.

 
   
Honeywell DT8320
 
   
Letölthető tartalmak
Modaern Alarm Kft. kiszállítási feltételek Hikvision Tippek
 
   

Ismerje meg a Texecom Ricochet vezeték nélküli riasztórendszert!

Kérjük, ha oldalunk, vagy vezetékes telefonszámunk éppen nem érhető el, rendelése leadásához hívja központi telefonszámainkat:
+36 30 636-9434,
+36 30 231-414 vagy közvetlenül keresse munkatársainkat, mobiltelefonszámaikon.

Számunkra igen fontos, hogy ne egy arctalan céggel, hanem kollégáinkkal személyesen intézze ügyeit, ebben az esetben mégis arra kérjük Önt, hogy amennyiben NEM Webáruházon keresztüli rendelést kíván leadni, azt a megrendeles@modernalarm.hu e-mail címre küldje el. Így elkerülhető, hogy rendelése olyan kollégához érkezzen, aki valamilyen okból (szabadság, betegség) átmenetileg nem tudja olvasni beérkező leveleit. Mivel a megrendeles@modernalarm.hu e-mail címet folyamatosan, többen ellenőrizzük, így gyorsabb, gördülékenyebb lesz az ügyintézése.
Segítségét ezúton is köszöni a Modern Alarm Kft. csapata!