- Regisztráció

Modern Alarm Kft. hírlevél feliratkozás, leiratkozás, rendszeres akciók, előadások, oktatások, szakmai továbbképzések
Modern Alarm Kft. szervízlap kamerák, érzékelők, képrögzítők, központok, behatolásjelzők, beléptetők bevizsgálásához Texecom műszaki háttértámogatás, kérdések, megoldások, telefonon, és emailben texecom@modernalarm.hu A Modern Alarm Kft. a Hanwha Techwin Wisenet rendszereinek hivatalos partnere 2019-ben is


Ajánlatkészítő modul, a Modern Alarm Kft. telepítő partnereinek


Megérkezett szaküzletünkbe a legújabb Texecom Premier Elite központ, v 5.xx verzióval! Töltse le hozzá a Wintex v 7.0 szoftvert! Megérkezett szaküzletünkbe a legújabb Texecom Premier Elite központ, v 5.xx verzióval! Töltse le hozzá a Wintex v 7.0 szoftvert!
Ismerje meg a Texecom Ricochet vezeték nélküli riasztórendszert!

Kérjük, ha oldalunk, vagy vezetékes telefonszámunk éppen nem érhető el, rendelése leadásához hívja központi telefonszámainkat:
+36 30 636-9434,
+36 30 231-414 vagy közvetlenül keresse munkatársainkat, mobiltelefonszámaikon.

Számunkra igen fontos, hogy ne egy arctalan céggel, hanem kollégáinkkal személyesen intézze ügyeit, ebben az esetben mégis arra kérjük Önt, hogy amennyiben NEM Webáruházon keresztüli rendelést kíván leadni, azt a megrendeles@modernalarm.hu e-mail címre küldje el. Így elkerülhető, hogy rendelése olyan kollégához érkezzen, aki valamilyen okból (szabadság, betegség) átmenetileg nem tudja olvasni beérkező leveleit. Mivel a megrendeles@modernalarm.hu e-mail címet folyamatosan, többen ellenőrizzük, így gyorsabb, gördülékenyebb lesz az ügyintézése.
Segítségét ezúton is köszöni a Modern Alarm Kft. csapata!


 

 
Fulleon tűzjelző kiegészítők és Pulsar tápegységek, kötődobozok katalógusa Hikvision PoC analóg kamera jeltovábbítás koaxiális kábelen, 200 méterre Kulcsrakész szünetmentes CCTV tápellátás Wisenet megfigyelőrendszerhez