- Regisztráció

Szintlépés: Hikvision HeatPro VCA3.0

2024.05.21.

 
     
 
 
A HeatPro VCA3.0 fejlesztéssel,
a hőkamerák analitikája szintet lépett
 

A VCA3.0 számos újdonsággal rendelkezik elődjéhez, a 2.0-hoz képest.

A legfontosabbak:

Mindkét csatornán mesterséges intelligencia

A hőképet továbbító csatorna mellett párhuzamosan az optikai csatornán is működik a kamera deep learning funkciója. Ha a kamera észleli, ha egy adott területen nincs elegendő hőképpontsűrűség, akkor az optikai csatorna jelzését is felhasználja a riasztáshoz.
A VCA2.0-hoz képest a bispektrális videoanalitika minimális hőmérséklet-különbségek esetén nagyobb pontosságot biztosít.

Új, módosított, öntanuló kalibrálási funkció

A régi verziónál a kalibrálás (személy mérete alapján) nagyobb távolságoknál nem volt mindig pontos. Az új kalibráció képes folyamatosan tanulni, hogy az észlelés egyre pontosabbá váljon mindenféle konfiguráció nélkül. Segítségével a kamerák telepítésénél sok idő takarítható meg és kevesebb az állatok által kiváltott téves riasztás is.

„Tudás desztilláció”

A tudás-algoritmust egy nagy modellből („tanári”) egy kisebb modellbe („tanuló”) helyezi át megtartva az eredeti célt, de csökkentve a hardverigényt. A "tanuló " modell megtanulja utánozni a nagyméretű "tanári" modellt, hogy a nagyhoz hasonló teljesítményt érjen el. Az új eljárással a "tanuló" modell javítja az észlelési pontosságot a leggyakoribb vagyonvédelmi kihívást jelentő helyzetekben pl. kerítésen való átmászás, behatolás detektálása, vonal átlépése stb.

 
Az új, VCA3.0 funkcióval felvértezett típusok:
• DS-2TD1228(T)-x/QA
• DS-2TD2628(T)-x/QA
• DS-2TD1217-x/QA
• DS-2TD2617-x/Q
A
 
Bővebb (angol nyelvű) anyag idekattintva tölthető le!
 
  
 
     
Modern Alarm Kft.
1134 Budapest, Kassák Lajos u. 61.
Tel.: +36 1 237-1915