- Regisztráció

JABLOTRON FELHŐ: Fontos módosítás!

2023.08.15.

 
 
     
 
Fontos módosítás történt a JABLOTRON FELHŐben rögzített adatok tárolásában és megjelenítési módjában is.

• A felhasználó a MyJABLOTRON alkalmazás használatával a programozható kimenetek eseménynaplóját 3 hónapra visszamenőleg tekintheti meg.

• A hőmésékleti és energiafelhasználási grafikonok akár 3 évre visszamenőleg tekinthetők meg.

• Minden más, az előzőekben nem említett adatot (fényképek, eseménynaplók), a rendszer 1 évig tárol.

• Azok az adatok, melyek meghaladják a fent felsorolt időkereteket, továbbra sem törlődnek, hanem a rendszer a megfelelő módon archiválja őket, ahonnan szükség esetén azok visszaállíthatóak.

• Ebben az archiválási folyamatban nem vesznek részt a vizuális riasztáshitelesítéssel kapcsolatos videószolgáltatások adatai, és azok az adatok, melyeknek tárolási korlátozásait a felhasználó a MyJABLOTRON fiókjában beállította.

• Az adatoknak a fenti rendszer szerinti archiválása 2023. július 1-től lépett életbe, a legrégebbi adatokkal kezdődően.

Az idei év archiválási ciklusának vége: 2023. december 31.
 
Meggyőződésünk, hogy a fent leírt fejlesztések használata még kényelmesebbé és hatékonyabbá teszi a JABLOTRON FELHŐ használatát.

Mivel a módosítások a telepítők, felhasználók észrevételeinek és javaslatainak figyelembe vételével készültek, biztosak vagyunk benne, hogy találkozik az Ön igényeivel is!
 
  
 
     
 
Végül egy fontos bejelentés!
 
A Modern Alarm Kft. idén szeptember 18-án és 19-én az Eger & Park Hotelben tartja hagyományos, éves Partnertalálkozóját, amely alkalomra a JABLOTRON is tartogat egy nagy meglepetést, és erről az ott jelenlévők hallhatnak először!
 
A részletekért és a jelentkezéshez kattintson ide!
 
   
 
     
Modern Alarm Kft.
1134 Budapest, Kassák Lajos u. 61.
Tel.: +36 1 237-1915