- Regisztráció

Halszemoptikás, parkolóhely foglaltságjelző, kamerarendszer

2021.08.23.

 
Halszemoptikás, parkolóhely foglaltságjelző kamerarendszer
A mesterséges intelligencia használata a videomegfigyelésben lehetővé teszi a parkolás ellenőrzésének új szintre emelését. Ugyanazzal a Wisenet TNF-9010 panorámakamerával, amellyel a biztonsági megfigyelést végzik, egyúttal felügyelhetik a szabad parkolóhelyeket is.  A kamera kiváló képminősége biztosítja a mesterséges intelligenciára épülő algoritmusok megbízható működését és az autók felügyeletét a parkolóban. A különböző színű fényjelzések segítségével a járművezetők gyorsan megtalálják a szabad parkolóhelyeket, de szükség esetén akár a speciális státuszú autók számára kijelölt parkolóhelyeket is.
 
 
Intelligens parkolási rendszer
A Wisenet TNF-9010 kamera támogatja az intelligens parkolásérzékelést, amely további kiszolgálók nélkül figyeli a parkolóhelyek rendelkezésre állását, és lehetővé teszi a gyors és megbízható felügyelet érdekében, az észlelési zónák konfigurálását, az elemzéshez.
A Quadview 4 zónás funkció beállításával (és a kamera parkoló közepére történő telepítésével) minden zóna akár 4 parkolóhelyet is nyomon követhet, így egyetlen kamera akár 16 parkolóhelyet is lefedhet. A beépített „Dewarp" funkció torzításmentes képeket hoz létre.
 
 
Biztonság és objektumvédelem
A kamerák nagy felbontású, teljes 360°-os képeket biztosítanak, vakfoltok nélkül, fokozzák a felügyelet hatékonyságát és segítenek megelőzni a bűncselekmények elkövetését. A beépített intelligenciája révén a kamera képes felismerni az úttestre lépő embereket, járműveket és segíti az esetleges baleseti helyzetek kezelését, így a felhasználók nagyobb biztonságban érezhetik magukat.
 
 
Testreszabható LED jelzőfény
A felhasználók szükség szerint választhatnak szimpla vagy osztott LED -es világítási módok között a különböző telepítési környezeteknek megfelelően. Hétféle szín áll rendelkezésre a LED-világítás testreszabásához, ami jelezheti a szabad/foglalt parkolóhelyet, az elektromos járművek, VIP -személyek, idősek, fogyatékkal élők, állapotos nők számára fenntartott helyek rendelkezésre állását.
 
 
Telepítés a parkoló közepén vagy a parkolósáv szélén
A kamerák funkciójuknak megfelelően felszerelhetők a parkoló közepére vagy széleire. A központi sávba telepítve a kamerák kontrollálhatják és a beépített LED világítással visszajelezhetik a bal és jobb oldalon lévő szabad/foglalt parkolóhelyeket. Oldalsó szerelés esetén a kamera a szemközti parkolóhelyek rendelkezésre állását figyeli, és az adatfunkció segítségével átküldi az általa detektált parkolási állapotot a megfigyelési terület feletti kamerának, amely ezt követően a LED háttérvilágítással tükrözi ezt az állapotot.
 
 
A kamerák gyors és egyszerű felszerelése, beállítása
A könnyű csatlakoztatás érdekében a TNF-9010 kamerát egy közepén elhelyezkedő, RJ45 aljzattal látták el. A megfigyelési irány gyors beállítását az objektív elforgatásával végezhetjük el, a képkivágást a CVBS video kimenetre kötött kontrollmonitorral ellenőrizhetjük.
 
 
360°-os megfigyelés, 12 MP felbontással, különböző megjelenítési módokkal
A TNF-9010 típus egy 12 MP-es szenzorral felszerelt kamera, amely 360°-os képet biztosít nagy felbontásban (3008 × 3008 képpont). Sztereografikus leképezésű objektívje még a kép szélein is tiszta megfigyelést biztosít. A kamera többfél megjelenítési módot is támogat, a parkolóhelyek hatékony felügyelete érdekében, akár öt csatorna streamjének egyidejű sugárzását teszi lehetővé (1 általános nézet, 4 kivágott nézet).
 
 
Egyszerű képkivágás-beállítás
Ha a Quad (4-zónás) nézetben használjuk a kamerát, beállításkor, az egérmutatóval megjelölt területet egyszerűen áthelyezi az áttekintő nézetbe. A digitális PTZ (DPTZ) funkció lehetővé teszi a csatorna képkivágás még pontosabb beállítását is.
 
 
Beépített vészjelző-rendszer, riasztási kimenettel és hangjelzéssel
A beépített vészhelyzeti jelzőrendszer segítségével a kamerák képesek vészriasztási hangfájlt lejátszani a beépített hangszórókon keresztül, riasztási esemény bekövetkeztekor. Ez segíti a valós idejű megfigyeléskor az eseményekre történő gyors reagálást.
 
 

További információkért, konkrét ajánlatért, kérjük, Hanwha Wisenet terméktámogató kollégánkat keresse:
Balczó Rudolf:  +36 30 961-0340  balczo.rudolf@modernalarm.hu