Regisztráció

Kis méretű Hanwha Vision képrögzítő, SSD meghajtóval

2024.10.21.

 
     
 
Szilárdtest meghajtós NVR
 
A Hanwha Vision, a globális biztonságtechnikai gyártó, bemutatta a XRN-426S-1T rögzítőt – egy kompakt, kisméretű NVR-t, ami beépített 1 TB-os szilárdtest meghajtóval (SSD) rendelkezik.

A négycsatornás rögzítő támogatja a Hanwha Vision MI kamerákat és az MI metaadatalapú keresést, akár 4K felbontásig. A hagyományos merevlemez-alapú meghajtókhoz képest, a szilárdtest meghajtó halk és megbízható megoldást nyújt.

Sokoldalú és rendkívül kis méretű
Az NVR 50%-kal kisebb, mint a hasonló négycsatornás rögzítők (mindössze 20 cm széles és 14 cm mély), ami igen rugalmas és széles körű felhasználási lehetőséget biztosít. A XRN-426S-1T különösen jól használható ott, ahol csak kevés hely áll rendelkezésre, pl. folyosókon, előterekben, információs pultokban, lakásokban vagy kisebb boltokban.
Magas fokú funkcionalitás jellemzi, az MI-alapú kereséstől kezdve, a video-visszajátszáson és exportáláson át, az eseménymenedzsmentig.

Halk és diszkrét
A rögzítőt úgy tervezték, nincs szüksége ventilátorra a készülék hűtéséhez, ezáltal teljesen hangtalan.
Számos módon telepíthető, akár egy monitor hátuljára is felszerelhető, VESA tartó segítségével. A külön megvásárolható tartó segítségével a rögzítő asztalra vagy falra is telepíthető. 

MI keresés a nagyobb hatékonyág érdekében
Az MI metaadat-alapú keresés megkönnyíti az operátorok számára, hogy megtalálják és megtekintsék az eseményeket: kezeljék a folyamatban lévőket, vagy utólag vizsgálják meg azokat. Megtekinthető például, hogy mikor érkezett be vagy hagyta el a parkolót egy jármű, vagy hogy a nyitva tartási idő után mikor érkeztek a takarítók, karbantartók a helyszínre. 
A rögzítő támogatja az intelligens videoelemelzést is: a virtuális vonalátlépést és a bóklászás detektálást. Ilyen, vagy hasonló események bekövetkeztekor az NVR előre beállított műveletet hajthat végre, például e-mailt küldhet vagy mobil push értesítést az operátor riasztására. 
A felvételeket Wisenet Mobile appal vagy Wisenet Viewer szofverrel is lehetséges megtekinteni, ami szabadságot nyújt az operátoroknak a felvételek elérésében és menedzselésében. Az intuitív és személyre szabható megjelenítés lehetővé teszi, hogy ráközelítsünk a részletekre, miközben a halszemoptikás kamera dewarping funkciója torzítás nélküli, tiszta képet nyújt.

Az eredeti hír:
https://hanwhavision.eu/hanwha-vision-launches-highly-compact-solid-state-drive-ai-recorder/
 
  
 
     
Modern Alarm Kft.
1134 Budapest, Kassák Lajos u. 61.