- Regisztráció

C-TEC NC951 – akadálymentesített WC-riasztó készlet

2023.10.24.

 
     
 
NC951 
akadálymentesített WC
riasztó-készlet
 

A C-TEC piacvezető NC951 akadálymentes WC riasztó-készlete mindent tartalmaz, ami egy BS8300 záradéknak megfelelő, egyzónás vészhelyzeti segítségnyújtási rendszer létrehozásához szükséges, beleértve egy esztétikus és felhasználóbarát hívásvezérlőt, mennyezeti /oldalfali húzókapcsolót, ajtó feletti világítást c/w hangjelzővel és visszaállítási pontot c/w hangjelzővel.

Amellett, hogy vészhelyzet esetén lehetővé teszi a bajba jutott személyek számára a riasztás leadását, tartalmaz egy "Hívásfogadás" funkciót is, amely lehetővé teszi a személyzet számára, hogy a WC-n belül, egy időszakos hívásvisszaigazoló jelet küldjön, amely megerősíti, hogy a segítség már úton van.

A rendszer ~230 V-os hálózati betáplálást igényel.
A beépített (tartozék) akkumulátor a hálózati feszültség kimaradása esetén, 24 óra plusz 15 perc riasztási időn keresztül képes az egységeket feszültséggel ellátni.

Fontos szolgáltatás a beépített NO/NC/C relékimenet, amely lehetővé teszi a vészjelző bármely másik rendszerhez való illesztését (pl. riasztórendszer).

 
 
     
Tulajdonságok:    
     
Hálózati tápegység:   ~230 V 50 / 60 Hz (max. 23 mA áramfelvétel)
     
Akkumulátor:   Beépített, 500 mA-es, újratölthető készenléti akkumulátort, amely legfeljebb 24 órás készenléti és 15 perces riasztási üzemidőre képes ellátni a rendszert.
     
Relékimenet:   Feszültségmentes reléérintkezővel rendelkezik (NO/C/NC).
A relé akkor aktiválódik, amikor a vezérlő hívást kap.
Névlegesen =30 V / 1 A terhelhetőség.
     
Bővíthetőség:   Az egynél több hívási pontot igénylő alkalmazásokhoz (pl. a WC-nél és a mosdókagylónál) akár 3 mennyezeti, fali húzózsinór is összekapcsolható.
     
Szerelhetőség:   Minden modul süllyesztve szerelhető (a húzókapcsoló kivételével).
Felületszereléshez az angol szabványos villanyszerelő doboz szükséges.
     
     

Rozsdamentes, szálhúzott acél kivitelben is kapható!

   
 
A megvásárláshoz kattintson ide!
  
 
     
Modern Alarm Kft.
1134 Budapest, Kassák Lajos u. 61.
Tel.: +36 1 237-1915