- Regisztráció

Optex: Az Onvif tagság előnyei

2023.04.20.

 
 
     
 
Optex: Az Onvif tagság előnyei

A 2008-as alapítású ONVIF non-profit szervezet egy nemzetközi és nyílt iparági fórum, amelynek célja, hogy elősegítse a fizikai IP-alapú biztonsági termékek interfészeire vonatkozó átfogó, nyílt szabvány kifejlesztését és használatát. Tagjai között az iparág vezető kameragyártói, videomenedzsment szoftverfejlesztői, beléptetőrendszer gyártói szerepelnek.
Kijelenthetjük, hogy az elmúlt 15 évben az Onvif, kvázi ipari szabvánnyá vált az IP-alapú videomegfigyelő eszközöket gyártók számára.

Az OPTEX cég 2019 júliusában csatlakozott a platformhoz. A tagság lehetővé teszi, hogy például a REDSCAN Pro LiDARok integrálhatóak legyenek, más eszközökkel együttműködve, nagyobb rendszerekbe, az egységes kommunikációs formátumok használatával, ez egyedileg szabadalmaztatott megoldások helyett.
Ez egyszerűbb integrációs folyamatot jelent a telepítők, tervezők számára, valamint gyorsabb és rugalmasabb együttműködést más alrendszerekkel.

Hét különböző ONVIF profil létezik (A, C, D, G, M, S, T) a több, mint 25 000 kompatibilis termékben.

Az OPTEX különböző eszközei megfelelnek az ONVIF S profil leírásának. Ez a szabványos kommunikációs formátum teszi lehetővé az Optex IP-alapú érzékelőket riasztásátvitelre és videójel továbbításra, az eszközökbe épített kamerák segítségével.
Ezen felül lehetőség nyílik videoanalitikák küldésére a video-felügyeleti rendszer (VMS) számára, ellenőrzéshez, karbantartáshoz, beállításhoz, illetve ez haszálható risztás-megerősítési célra is.

A REDSCAN Pro LiDARokba épített, ONVIF S kompatibilis kamera közvetlenül kommunikál a képrögzítőkkel és a VMS felülettel, kihasználva az integrációs partnerek által kínált kiegészítő technológiák erejét, a leghatékonyabb működő biztonsági rendszer létrehozására.

Az Optex termékek a világ számos, nagy biztonságot igénylő helyén megtalálhatóak, így elengedhetetlen az ONVIF, mint szabványos formátum használata, a más gyártóktól származó eszközökkel történő összehangolásnál.
Ez segít minket abban, hogy megrendelőink, valóban azt az általunk javasolt, egyszerűen használható és átlátható, magas szintű biztonságot kapják a pénzükért, amit elvártak tőlünk.
     
 
     
További információkért, konkrét ajánlatért kérjük, Optex terméktámogató kollégáinkat keresse a

+36 30 938-0209 számon,

vagy email címeiken:

Bogya Zsolt:  bogya.zsolt@modernalarm.hu

Rác Géza: 
rac.geza@modernalarm.hu
 
 
     
Modern Alarm Kft.
1134 Budapest, Kassák Lajos u. 61.
Tel.: +36 1 237-1915