- Regisztráció

IP-alapú épülethangosítás, a Hanwha Visiontől

2023.04.03.

 
 
     
 


Megérkezett a Hanwha Vision legújabb,
IP épülethangosítási rendszere!

A Hanwha Vision, az innovatív biztonságtechnikai megoldások globális szállítója új területtel bővítette termékpalettáját, a Wisenet Audio Management Systemmel (WAMS, Wisenet Audiomenedzsment rendszer) és belépett az IP alapú épülethangosítási rendszerek piacára.
A Hanwha Vision Wisenet Audiomenedzsment rendszerének legfontosabb előnye a teljes körű integráció a Hanwha Vision videomegfigyelő-rendszereinek eszközeivel és szoftvereivel. Az Hanwha SSM és Wave videomenedzsment szoftverein túl a Genetec és Milestone VMS-ek is kompatibilisek a WAMS-szel, illetve a SIP 2.0-ás IP-alapú telefonrendszerekkel.


IP-alapú hangszórók
Az IP hangszórók nem csak zónákra osztott csoportokban, hanem önállóan is tudnak működni. Maga a rendszer maximális kiépítésben elérheti az 512 db hangszóró végpontot és az alap hangosítási szolgáltatáson túl számos extrával is rendelkezik.
PoE tápellátás esetén 96 dB, míg PoE+ esetében 99 dB hangerőre képesek a beltéri hangszórók.

Szolgáltatások
• Dátumhoz (nap, óra) rendelhető „háttérzene”.
• TTS szolgáltatás (Text To Speech).
A TTS lényege, hogy a kezelő előre megírt szöveges üzeneteit a hangszórók hangfájl formátumúvá alakítják, majd ezeket az előre beprogramozott eseményeknél, vagy időpontokban lejátsszák.


együttműködés videoanalitikákkal
Az indító események lehetnek a Hanwha kamerákban működő mesterséges intelligencia és analitika által indított riasztási jelzések is.
Például egy kerítésvédelemnél, ha a kamera behatolást vagy vonalátlépést érzékel, akkor az IP-alapon átjelez a közelben telepített hangszórónak és „beolvassa” a „Kérem, hagyja el a kerítés környékét!” mondatot. 


kiépítési lehetőségek
A rendszer négyféle hangszórót, köztük egy kültéri típust is tartalmaz, amely rendelhető fekete vagy fehér színben.A rendszer programozása és felügyelete könnyen kezelhető, szoftveres felületről történik.
Ember által felügyelt helyszíneken mikrofonos kezelőpult, nagyobb kiépítésnél pedig audioszerver is illeszthető a rendszerhez.audioszerver
A rendszer központi eleme egy minden beltéri álmennyezeti, függesztett és fali hangfalaiban, valamit a kültéri tölcsérhangszórókban is megtalálható az SPA-D1000 szerver.
Ezzel, a külön is megvásárolható apró szerverrel bármely kompatibilis, hagyományos hangszóró is „IP-síthető”. A designos, fekete vagy fehér kivitelben elérhető hangszórók kiváló zenei hangminőséget és beszédérthetőséget nyújtanak.

Az audioszerver 1 GB-os belső memóriája 32 GB-os SDHC memóriakártyával bővíthető, ezáltal nem kell aggódnunk amiatt, hogy az MP3 formátumú háttérzenét megunják a hallgatók.műszaki jellemzők
Minden hangszoró frekvenciaátvitele: 20 Hz-20 kHz
Belső memória: 1 Gb, bővíthető külső kártyával 33 Gb-ra
Max hangnyomás szint: 99 dB
Beépített mikrofon
Táp: PoE/PoE+

     
 
     
További információkért, konkrét ajánlatért kérjük,
CCTV terméktámogató kollégáinkat keresse:


Tóth István:  +36 30 791-3335  
toth.istvan@modernalarm.hu

Waldmann Tamás:
+36 30 791-3336 waldmann.tamas@modernalarm.hu
 
 
     
Modern Alarm Kft.
1134 Budapest, Kassák Lajos u. 61.
Tel.: +36 1 237-1915