- Regisztráció

IP-alapú épülethangosítás, a Hanwha Visiontől

2023.04.03.

 
 
     
 


Megérkezett a Hanwha Vision legújabb,
IP épülethangosítási rendszere!

A Hanwha Vision, az innovatív biztonságtechnikai megoldások globális szállítója új területtel bővítette termékpalettáját, a Wisenet Audio Management Systemmel (WAMS, Wisenet Audiomenedzsment rendszer) és belépett az IP alapú épülethangosítási rendszerek piacára.
A Hanwha Vision Wisenet Audiomenedzsment rendszerének legfontosabb előnye a teljes körű integráció a Hanwha Vision videomegfigyelő-rendszereinek eszközeivel és szoftvereivel. Az Hanwha SSM és Wave videomenedzsment szoftverein túl a Genetec és Milestone VMS-ek is kompatibilisek a WAMS-szel, illetve a SIP 2.0-ás IP-alapú telefonrendszerekkel.


IP-alapú hangszórók
Az IP hangszórók nem csak zónákra osztott csoportokban, hanem önállóan is tudnak működni. Maga a rendszer maximális kiépítésben elérheti az 512 db hangszóró végpontot és az alap hangosítási szolgáltatáson túl számos extrával is rendelkezik.
PoE tápellátás esetén 96 dB, míg PoE+ esetében 99 dB hangerőre képesek a beltéri hangszórók.

Szolgáltatások
• Dátumhoz (nap, óra) rendelhető „háttérzene”.
• TTS szolgáltatás (Text To Speech).
A TTS lényege, hogy a kezelő előre megírt szöveges üzeneteit a hangszórók hangfájl formátumúvá alakítják, majd ezeket az előre beprogramozott eseményeknél, vagy időpontokban lejátsszák.


együttműködés videoanalitikákkal
Az indító események lehetnek a Hanwha kamerákban működő mesterséges intelligencia és analitika által indított riasztási jelzések is.
Például egy kerítésvédelemnél, ha a kamera behatolást vagy vonalátlépést érzékel, akkor az IP-alapon átjelez a közelben telepített hangszórónak és „beolvassa” a „Kérem, hagyja el a kerítés környékét!” mondatot. 


kiépítési lehetőségek
A rendszer négyféle hangszórót, köztük egy kültéri típust is tartalmaz, amely rendelhető fekete vagy fehér színben.



A rendszer programozása és felügyelete könnyen kezelhető, szoftveres felületről történik.
Ember által felügyelt helyszíneken mikrofonos kezelőpult, nagyobb kiépítésnél pedig audioszerver is illeszthető a rendszerhez.



audioszerver
A rendszer központi eleme egy minden beltéri álmennyezeti, függesztett és fali hangfalaiban, valamit a kültéri tölcsérhangszórókban is megtalálható az SPA-D1000 szerver.
Ezzel, a külön is megvásárolható apró szerverrel bármely kompatibilis, hagyományos hangszóró is „IP-síthető”. A designos, fekete vagy fehér kivitelben elérhető hangszórók kiváló zenei hangminőséget és beszédérthetőséget nyújtanak.

Az audioszerver 1 GB-os belső memóriája 32 GB-os SDHC memóriakártyával bővíthető, ezáltal nem kell aggódnunk amiatt, hogy az MP3 formátumú háttérzenét megunják a hallgatók.



műszaki jellemzők
Minden hangszoró frekvenciaátvitele: 20 Hz-20 kHz
Belső memória: 1 Gb, bővíthető külső kártyával 33 Gb-ra
Max hangnyomás szint: 99 dB
Beépített mikrofon
Táp: PoE/PoE+

     
 
     
További információkért, konkrét ajánlatért kérjük,
CCTV terméktámogató kollégáinkat keresse:


Tóth István:  +36 30 791-3335  
toth.istvan@modernalarm.hu

Waldmann Tamás:
+36 30 791-3336 waldmann.tamas@modernalarm.hu
 
 
     
Modern Alarm Kft.
1134 Budapest, Kassák Lajos u. 61.
Tel.: +36 1 237-1915