- Regisztráció

Új távlatok, új magasságokban, immár Hanwha Vision néven

2023.03.03.

 
 
     
 
 
Örömmel osztjuk meg Önnel, hogy a Hanwha Techwin neve ezentúl:
 
HANWHA VISION
 
A Hanwha Techwin, a vezető videómegfigyelő termékeket gyártó vállalat, 2023. március 1.-én bejelentette, hogy Hanwha Visionre változtatja a nevét, mivel a cég termékportfóliójának bővítésével folyamatosan képalkotási, képelemzési és vizualizáció alapú megoldások gyártójává válik.
A Hawhna Vision a videomegfigyelési termékeken túl újgenerációs vizualizáció alapú megoldásokat kínál, beleértve a mesterséges intelligencia (artificial intelligence, AI) alapú képelemzést és felhőalapú technológiákat, ezáltal vezető szerepet betöltve a biztonságtechnikai piac innovációjában.
„Az innováció jelenti a versenyképességünk alapját, tovább csökkentjük a felhasználók nehézségeit és új képességekkel ruházzuk fel a fejlett vizualizáció alapú megoldásainkat” – mondta Soon-hong Ahn, a Hanwha Vision elnöke és vezérigazgatója.
„A videomegfigyeléstől az esemény utáni képelemzés felé bővítjük a megoldásainkat, így egyedi igényekre szabott információt fogunk tudni nyújtani big data analízis segítségével, olyan ténylegesen hasznos megoldásokat, amelyek nem csak megakadályozzák a nemkívánt eseményeket, de valós időben reagálnak is rájuk. Az új vizualizáció alapú megoldásaink képesek lesznek hozzájárulni a felhasználóink működési stratégiáinak fejlesztéséhez” – tette hozzá Ahn.
 A Hanwha Vision fokozaton tervezi átnevezi a leányvállalatait, termékeit és megoldásait, a piaci viszonyok figyelembevételéve.  A névváltoztatás bejelentésével, a vállalat kifejezi az szándékát, hogy vezető szerepet töltsön be a vizualizáció alapú megoldások globális területén.
 
 
További információkért, konkrét ajánlatért kérjük,
CCTV terméktámogató kollégáinkat keresse:


Tóth István:  +36 30 791-3335  
toth.istvan@modernalarm.hu

Waldmann Tamás:
+36 30 791-3336 waldmann.tamas@modernalarm.hu
 
 
   
 
     
Modern Alarm Kft.
1134 Budapest, Kassák Lajos u. 61.
Tel.: +36 1 237-1915