- Regisztráció

Hanwha VIEWER 1.0 – Kamerakép megfigyelő

2022.05.31.

 
 
 
 
 
 
 


A HANWHA TECHWIN új, WISENET VIEWER 1.0 szoftvere, leegyszerűsíti  a kameraképek megfigyelését és menedzselését.

A Hanwha Techwin, a videomegfigyelő termékek és megoldások vezető, globális gyártója bemutatta a Wisenet Viewer 1.0-t, az új NVR/DVR megtekintő szoftverjét, amellyel egyszerűen, egy interfészen figyelhetjük meg és menedzselhetjük a különféle kamerák képeit.
A Wisenet Viewer 1.0 egyszerűvé teszi a videokamerák képeinek kezelését és minden Wisenet rögzítővel kompatibilis.
Nincs szükség dedikált szerverre a CCTV eszközök vezérléséhez, ezáltal csökkentve a költségeket, mivel nem kellenek új licenszek és nem szükséges a rögzítők cseréjére sem.

Számos nézet
Az operátorok a
Wisenet Viewer 1.0  segítésével a számítógép monitorjain, többféle dolgot jeleníthetnek meg, mint például élő vagy visszajátszott videókat, kereshetnek a felvételek között, képeket vagy weblapokat jeleníthetnek meg, eseményszabályokat, riasztásokat, video- és hanganalitikákat, arcdetektálást, szabotázsérzékelést, objektumérzékelő detektorokat állíthatnak be.  
A szoftver Windows és macOS operációs rendszereket is támogat.

Könnyű beállíthatóság
A felhasználók könnyen beállíthatják a
Wisenet Viewer 1.0-t a szükségleteiknek megfelelően, beleértve az egyénileg kialakított osztottképes megjelenítéseket, füleket és ablakokat. A kameraképek néhány kattintással rendezhetőek és méretre igazíthatóak. A felhasználói engedélyek is beállíthatóak a szoftver segítségével.

A felhasználói élmény javítása
Uri Guterman, a Hanwha Techwin Europe termék- és marketingvezetője az alábbiakat nyilatkozta:
“Az a célunk, hogy folyamatosan emeljük a videomegfigyelés színvonalát és hogy innovatív videotechnológiával segítsük a felhasználókat. A Wisenet Viewer 1.0 megfelel ezeknek a céloknak, egyszerűvé teszi a felhasználóknak, hogy menedzseljék a különféle videoforrásokat, riasztási eseményeket, és több információt gyűjtsenek a helyszínen történő eseményekről.”

 

A Wisenet Viewer 1.0-t könnyű beállítani ezáltal időt spórolhatunk. Wisenet rögzítők használata esetében ingyenesen használható.
 

 

További információkért, konkrét ajánlatért kérjük,
CCTV terméktámogató kollégáinkat keresse:


Tóth István:  +36 30 791-3335   toth.istvan@modernalarm.hu
Waldmann Tamás:
+36 30 791-3336 waldmann.tamas@modernalarm.hu