- Regisztráció

Ideje váltani! – Texecom Connect (V2) alkalmazás

2021.09.17.

 
Ideje Texecom Connect V2-re váltani!
 
A bevezetés óta sok telepítő élvezte a Texecom Connect V2 előnyeit, a telepítőcégek a Texecom Connect V2 alkalmazást Texecom Cloud fiókjukból tudják kezelni, irányítani és adminisztrálni.
 
A Texecom Connect V2 idővel felváltotta a Texecom Connect V1-et, és 2021. szeptember 14-én el is távolították az App Store-ból és a Google Play-ből, tehát éppen itt az ideje, hogy a V2-re váltson.
 
Néhány telepítő még mindig a Texecom Connect (V1) alkalmazást kínálja ügyfeleinek, de itt az ideje váltani!
 
A meglévő Texecom Connect (V1) felhasználókat ez nem érinti, az alkalmazás továbbra is működik, de szeptember 14-től minden új Texecom Connect szolgáltatás telepítéséhez V2-re van szükség. A meglévő V1 felhasználók számára a V2-re történő frissítés továbbra is zökkenőmentes.
 
Megújult a TexecomPro alkalmazás! Új megjelenés és funkciófrissítések
Telepítői szervizalkalmazás a Texecom rendszerekhez
A TexecomPro már most is a Texecomszerelők nagy kedvence. Már több mint 50 000 hivatásos telepítő használja a TexecomPro-t a termékinformációk elsődleges forrásaként.
Szeretnénk még értékesebbé tenni a TexecomPro-t, ezért büszkén jelentjük be legújabb dizájn- és funkciófrissítéseinket!
 
Továbbfejlesztett dizájn és felhasználói felület
A TexecomPro mostantól modern, letisztult felülettel rendelkezik az alkalmazáson belüli zökkenőmentes navigálás érdekében.
 
Új értesítési központ
Soha többé ne maradjon le a fontos hírekről vagy termékfrissítésekről. Az új értesítési központunk biztosítja, hogy minden egyes értesítést megkapjon.
 
 
Texecom Cloud mobil hozzáférés
Kezelje a TexecomPro alkalmazáson belül a felhőhöz csatlakoztatott rendszereit a Texecom Cloud mobilfelületünkkel (Texecom Cloud-fiókot igényel).
 
A TexecomPro ingyenes alkalmazás a telepítők számára, amely iOS és Android rendszereken egyaránt elérhető. Jelentkezzen be a Texecom weboldalon meglévő hitelesítő adataival, vagy regisztráljon az alkalmazáson belül!
 

További információkért, konkrét ajánlatért, kérjük, a Texecom terméktámogató kollégáinkat keresse a
+36 30 938-0209 számon,
vagy email címeiken: