- Regisztráció

Egyszerűbb kameranyilvántartás, QR-kódos szkenneléssel

2020.11.23.


Rendszerintegrátorok, projektezők, tervezők, gazdasági vezetők, logisztikai munkatársak munkáját nagyban könnyítheti egy alkalmazás, mellyel a megrendelt és már beérkezett Wisenet eszközök, QR-kódjaik alapján rendszerezhetők, tarthatók nyilván.

A Hanwha Techwin által, a Wisenet eszközökhöz használható app a beszkennelés utám, a termék típusát, sorozatszámát, MAC-címét tartalmazza. Ehhez nem kell felszerelni, csatlakoztatni, felprogramozni az eszközt, sőt kibontani sem kell azt.
Egyszerűen, a csomagoláson található QR-kód beolvasásával végezhető el az adatbázisban való felvitel.

Egy soktelephelyes projekt esetében, a különbőző fázisok anyagainak megrendélesekor, nem kell gondolkozni, hogy a 2 hónapja beérkezett termékek közül minden megjött-e, ami a megrendelésen szerepelt, egyszerűen megnyitva az alkalmazást, láthatóak a tételek (BOM; Bill of Materials).

Ezzel a megoldással a még fel nem szerelt, de már beérkező tételek nyilvántartása egyszerűsödik le.
A felszerelés után pedig, nem kell újra felvenni a kamerákat, rögzítőket a rendszerbe, mert az app exportálja azt a Wisenet Device Manager számára, ahonnan a további beállítások, jelszómódosítások, firmware frissítések is kényelmesen elvégezhetők.  

Az alkalmazás mind a Google Play Áruházból, mind pedig Apple App Storeból letölthető.

on