- Regisztráció

Kábelköltség-kímélő telepítés; PoE extender

2020.10.07.

Pénz és idő is megtakarítható integrátorok és a végfelhasználók számára, az új Wisenet PoE bővítőkamerákkal, rendszerbővítés, vagy kiépítés esetén. Ez a spórolás szomszédos, egymástól legfeljebb 80 méterre lévő kamerákkal érhető el.
Az úgynevezett, „PoE extender" kamerákon mind a PoE+ bemenet, mind a PoE kimenet megtalálható. Az utólagos bővítésnél, ahol további kamerára van szükség, a szakembereknek egyszerűen csak ki kell cserélniük a már meglévő Wisenet kamerát egy PoE Extender kamerára, majd a régit áttelepíteni a legfeljebb 80 méterre lévő, új helyére, így mindkét eszköz képes lesz ugyanazon a kábelen üzemelni.
A telepítés során, más PoE kompatibilis eszközök is csatlakozhatnak a Wisenet PoE extender kamerákhoz, például kiegészítő világítóegység, I / O vezérlő vagy éppen PIR érzékelő.

Tekintse meg a bemutatóvideót!
Ultra telepítőbarát
A Wisenet X Plus – moduláris felépítésű - sorozat részét képező, PoE Extender kamerák, számos egyéb praktikus funkciót is kínálnak, amelyek tovább csökkentik a telepítők által a helyszínen töltött időt.

Mágneses talpazat, a kameramodul gyors rögzítését segíti elő a házba;

Tömszelence átszúró tüske, ami lehetővé teszi a kábeRJ45 csatlakozóval szerelt végének behúzását;

Nem kell kivenni a kamerát a csomagolásából az előprogramozáshoz, mert a dobozát szándékosan így alakították ki;

CVBS és USB kimenet a gyors és egyszerű beállításért.
Speciális audio- és videoelemzés
Az új kamerák, további beépített és ingyenesen használható intelligenciával is rendelkeznek. Ezek a speciális, elemző analitikák például az irányérzékelés, virtuális vonal átlépése, belépés / kilépés funkció, megjelenés / eltűnés valamint a bóklászás észlelése.
A fentieken kívül, az audioelemző funkció felismeri a kritikus hangokat, például robbanást, sikolyt, üvegtörést, és azonnal informálja (riasztja) az őrszolgálatot az bekövetkezett eseményről, a gyors és hatékony reagálás érdekében.
Kiskereskedelmi egységekben ez a funkció használható a biztonsági személyzet figyelmeztetésére is, amikor valaki, agresszív módon lép fel az értékesítő kollégákkal szemben.

Üzleti intelligencia
A kamera processzorának feldolgozási teljesítménye lehetővé teszi extra funkciók kihasználását is, mint amilyen a személyszámlálás, vagy a vásárlói szokásokat felderítő „Hot Spot" funció, valamint a sorban állást kezelő alkalmazások használatát. Ezek a kiskereskedőknek, művészeti galériáknak, múzeumoknak és más, a nyilvánosság számára nyitott vállalkozásoknak lehetőséget kínálnak arra, hogy jobban megértsék az ügyfelek viselkedését és javítsák a hatékonyságot, azzal a lehetőséggel, hogy a rögzített adatokat a Wisenet Retail Insight (v2.0) üzleti intelligencia szoftver központi irányítópultján jelenítsék meg.
A Wisenet PoE extender kamerák további fő jellemzői:

PoE Out: Max. 12, 95 W, 80 méteren, CAT5/5E kábellel;

Folyosó nézet, amely rendkívül hatékony módot nyújt a keskeny függőleges területek, például üzletekben, a sorok közötti részek, vagy folyosók hosszanti megfigyelésére; 

Megnövelt dőlésszög, akár 90°-ig, hogy széles területi lefedettséget biztosítson, ha a kamerákat alacsony mennyezetű helyekre telepítik;

WiseStream II, kiegészítő tömörítési technológia, amely a képen látható mozgásnak megfelelően, dinamikusan vezérli a kódolást, a minőségi és kiegyenlített átvitel érdekében. Ha a WiseStream II-et H.265 tömörítéssel kombinálják, akkor a sávszélesség hatékonysága akár 99%-kal is javulhat, a jelenlegi H.264 technológiához képest;

Ütés-észlelési technológia, amely a beépített giroszkóp-érzékelőkön keresztül, a szokatlan fizikai ütéseket észleli és riasztást ad az operátoroknak, a gyors beavatkozás érdekében;

Esemény kiváltotta, hangfájl lejátszása. Legfeljebb öt, előre rögzített figyelmeztető üzenet tárolható a PoE extender kamera memóriájában. Be lehet állítani, hogy előre meghatározott események bekövetkeztekor, automatikusan lejátssza azokat.
Az új Wisenet PoE bővítőkamerák a következők:

Wisenet XNV-6081RE
2 Mpx, kültéri dómkamera
2,8 – 12 mm motoros variooptika

Wisenet XND-6081REV
2 Mpx beltéri dómkamera
2,8 – 12 mm motoros variooptika

Wisenet XNV-8081RE
5 Mpx kültéri dómkamera
3,6 – 9,4 mm motoros variooptika

Wisenet XND-8081REV
5 Mpx beltéri dómkamera
3,6 – 9,4 mm motoros variooptika

 
 
További információkért, konkrét ajánlatért, kérjük, Hanwha Wisenet terméktámogató kollégánkat keressék:
Balczó Rudolf:  +36 30 961-0340  balczo.rudolf@modernalarm.hu

on