- Regisztráció

<< Vissza

HikConnect regisztráció törlése

2020.01.21.

 

A bevett gyakorlat szerint, a HikConnect,  egy Hikvision eszközt csak egy HikConnect fiókba enged felvenni. Ha másik fiókhoz kell rendelni, akkor törölni kell a megvlévő regisztrációt.
Amennyiben a telepítő vagy a felhasználó elfelejtette, hogy milyen e-mail címen regisztrálta a HikConnect fiókot, akkor eddig, a disztribútor, a Modern Alarm Kft. segítségére volt utalva, hogy kitöröljük számára a regisztrált eszközt a HikConnectről.

Ez a törlés tette lehetővé újabb fiókhoz hozzáadását, és az eszköz távoli  elérését a HikConnect app segítségével.
Az Hikvision legújabb, SADP 3.0.2.4-es verziójú (https://www.hikvision.com/en/support/tools/destop-tools/sadp-for-windows/
) alkalmazása segítségével, már a telepítő vagy a felhasználó maga is egyszerűen törölheti egy eszköz HikConnect regisztrációját.
A LAN hálózaton elérhető eszközök, az „Unbind" gomb használatával törölhetők ki a HikConnectről.
HikConnect regisztráció törlése
A legújabb HikConnect app is felajánlja a már regisztrált Hikvision eszköz törlését a HikConnect fiókjából a hozzáadás során. Viszont ez csak akkor működik, ha a mobiltelefon és a rögzítő azonos hálózatba van bejelentkezve.
HikConnect regisztráció törlése

Természetesen az eszköz admin jelszava szükséges a HikConnectről való törléshez.