- Regisztráció

<< Vissza

Kamerák hang- fényjelzővel

2019.11.07.

A Hikvision, a világ vezető, innovatív videomegfigyelő termék- és megoldásgyártója, bemutatta az EasyIP 4.0 termékcsaládba tarozó, AcuSense hálózati kameráit. A villogó fényjelzéssel és hangriasztással rendelkező kamerák képesek lehetnek a tiltott területre behatolni szándékozó személyek elriasztására, növelve ezzel a telephelyek és ingatlanok biztonsága.

 

Gyors és még pontos behatolásdetektálás
A Hikvision AcuSense hálózati kamerákban is a Hikvision EasyIP 4.0 csúcstechnológiás képelemző technológiája működik, így gyorsan és nagy pontossággal ismerik fel a területre behatoló objektumokat.

Amikor a kamera potenciális veszélyhelyzetet detektál, az intelligens, hamis riasztást kiszűrő technológiája segítségével kiszűri a nem releváns mozgásokat, mint például eső, a falevelek vagy az állatok mozgása, és csak az emberek vagy járművek mozgásaira koncentrál, jelentős mértékben csökkentve a téves riasztások számát, ezáltal gyorsabb és pontosabb behatolás detektálást téve lehetővé.

 

A továbbfejlesztett elriasztás: villogó fény és hangriasztás
A potenciális behatoló pontos felismerése után, az AcuSense hálózati kamera aktiválja a beépített fény és a hangjelző egységet. Ennek célja, hogy a behatolót figyelmeztesse, mielőtt az megpróbálna bejutni a védett területre. A hangriasztás hangereje és a villogó fény erőssége a környezeti körülmények figyelembevétel állítható.


Tekintse meg a villogó fénnyel és hangriasztóval ellátott Hikvision AcuSense kamerát működés közben!

 

Nagy megbízhatóság éjjel és nappal egyaránt
Az AcuSense hálózatikamera-termékcsalád bármikor, akár éjjel, akár nappal, hatékonyan képes detektálni a területre behatoló objektumokat. A Hikvision DarkFighter technológiájával felvértezve, a termékcsalád minden kamerája a legjobb képminőségű képet nyújta, akár ultra-alacsony fényerősség mellett is.

 

Négyfajta kamera, különböző alkalmazási területekre
Az új AcuSense hálózati kamerák csőkamera és dómkamera kivitelben is elérhetők, 2MP vagy 4MP felbontással, összesen négyféle verizóban.


Termékmodell adatok
Négyféle verzió érhető el:
DS-2CD2346G1-I/SL
: 4 MP IR fix IP dómkamera
DS-2CD2326G1-I/SL: 2 MP IR fix IP dómkamera
DS-2CD2T46G1-4I/SL: 4 MP IR fix IP csőkamera
DS-2CD2T26G1-4I/SL: 2 MP IR fix IP csőkamera