- Regisztráció
<< Vissza
Bruttó ár
Hanwha Vision PNV-A6081R-E2T dómkamera (34743)
 

Hanwha Vision PNV-A6081R-E2T dómkamera (34743)

Várható beérkezés:10 nap
Kért mennyiség: db
 Termékadatok:  

Gyártó: Hanwha Vision

Típus azonosító: PNV-A6081R-E2T

Rövid leírás: IP WDR vandálbiztos dómkamera beépített 2TB SSD rögzítéssel, 2MEGAPIXELES, valós Day/Night, 4.38-9.33mm motoros zoom P-iris optika, IR LED megvilágítás (40m-ig hatásos), 50kép/s AI és 100kép/s AI nélkül, színes 0.008lux, fekete/fehér: 0.0008lux (0lux. infra bekapcs.), beépített AI funkciók és Gyro sensor, Alarm és audio I/O, Poe+, 12VDC, IP66/67, IP6K9K, IK10, NEMA4X, 2x Micro SD kártyahely.

Adatvédelmi, információbiztonsági követelményeknek való megfelelés:TPM 2.0, FIPS 140-2 level2 és megfelel az "NDAA (the National Defense Authorization Act)" feltételeinek.

Leírás: Megj: A kamerán előtelepítve 1db Pro Wave rögzítési licensz, további 5 db kamera is csatlakoztatható a rögzítéshez, de csak további Wave licenszek vásárlásával. Az 5 kamerától bejövő sávszélesség nem lehet több, mint 33Mbps. Wave szerver nem támogatja az AI analitikát.

Típus: IP

Kamera forma: Dóm

Felbontás: 2 Megapixel

Objektív állíthatóság: Motorosan állítható

Képdinamika (WDR): Valós

Tápellátás: 12VDC, PoE+

Egyéb fontos jellemzők: Alarm bemenet vagy kimenet, Audio bemenet vagy kimenet, DeepLearning analitika, NDAA kompatibilis A National Defense Authorization Act (NDAA): az USA kongresszusa által évente elfogadott szövetségi törvények összessége. Ez korlátozza azon gyártók termékeinek a felszerelését, melyek nemzetbiztonsági kockázatot vagy sebezhetőséget jelenthetnek a szövetségi objektumoknál. A 2019. évi NDAA 889 kimondja, hogy a szövetségi finanszírozású objektumoknál, kormányzati projekteknél tiltott az alábbi gyártók távközlési vagy videó megfigyelési eszközeinek a felszerelése: Huawei Technologies Company; ZTE Corporation; Hytera Communications Corporation; Hangzhou Hikvision Digital Technology Company; Dahua Technology Company. Azok a gyártók viszont, akik a törvényelőírásának megfelelnek ún. „NDAA kompatibilis” jelzőt kapnak. Ilyen gyártók pl.: Hamwha Vision, I-Pro, stb.. , P-irisz, Vandálbiztos burkolat (IK8, 10...)

Gyártói weboldal: www.hanwhavision.com/en/

Termék videó (1): www.youtube.com/watch?v=bhii_4h2u3E

Adatlap letöltés: /han/kam/PNV-A6081R-E2T.pdf

Katalógus letöltés: han/katalogus.pdf

Szoftver letöltés: han/Device-Manager.zip

AI analitika beállítás: han/kam/AI_BEALLITAS.pdf

Hanwha Toolbox - konzolok - kalkulátor Toolbox weboldal: abban az esetben, ha kamerához konzolt/kiegészítőt keresel, akkor először a „Network/Analog camera” menüpont alatt a plusz jellel kell hozzáadni a kamerát. Utána lejjebb az "Accessory" menüpontra klikkelni és abban a „Select camera”-nál kiválasztani az előzőekben hozzáadott kamerát. Ezután már csak a telepítés típusát (falra, mennyezetre,..) kell beállítani és máris láthatók a szükséges szerelvények. Az oldal alsó jobb oldalán a „Calculate” gombra kattintva tudunk kamerákra-rögzítőkre jellemző sávszélességet kiszámolni. De ilyenkor is előtte kötelező egy kamera vagy rögzítő hozzáadása. További segítség lehet lejjebb a "Kamera konzolok letöltés" link. A letöltés után egy excel táblában láthatók az adott kamerára vonatkozó konzol/kiegészítő adatok. www.hanwhavision.com/wisenettoolbox_plus/index.html#!/europe/home

Kamera konzolok letöltés Mindig nézd meg az adatlapot is!han/Hanw_konz.xlsx

Hanwha professzionális SSM felügyeleti program Ingyenes, de regisztrálni kell - a szoftverhez a licensz kulcsot e-mailen küldi a gyártó.www.hanwhavision.com/en/products/surveillance-software/management-analytics/A/wisenet-ssm/download/software/

Garancia ideje: 60 hó