- Regisztráció
<< Vissza
Bruttó ár
Honeywell MPA1004E-MPS vezérlőmodul (29932)

Honeywell MPA1004E-MPS vezérlőmodul (29932)

Egységár: 826 635,9 Ft / db
Kérjen ajánlatot a szállítási lehetőségekről!
Kért mennyiség: db
 Termékadatok:  

Gyártó: Honeywell

Típus azonosító: MPA1004E-MPS

Rövid leírás: Honeywell MPA4P négyajtós beléptető vezérlő modul fémházban, tápegységgel és kiegészítő akkumulátorral.Kitt tartalma: (MPA2C1-4, MPA2ENCM, 2x MPA2RJ, MPA2BAT7)

Leírás: 
A Honeywell webalapú MPA2 vezérlője bármilyen méretű telepítéshez kínál megoldást.

Az MPA2 lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy biztonságosan kezeljék rendszerüket bárhol, ahol van Ethernet/internet kapcsolat – dedikált PC- vagy szoftverköltségek nélkül. A felhasználóbarát kialakítás (betolható csatlakozók és RJ45 "Click 'n Done" megközelítés) egyszerűvé teszi a telepítést, valamint a kezelést és karbantartást.

Az MPA2 a hagyományos beléptetés-szabályozás összes előnyét biztosítja, mint például az ajtók biztonságát, az alkalmazottak hozzáférésének kezelését és a helyek távoli kezelését. Lehetővé teszi továbbá, hogy a megfelelőségi követelmények teljesítése érdekében egyszerűen készítsen jelentéseket. A böngésző alapú felülettel a tanulási görbe és a képzési idő jelentősen csökken. Nincs szükség külön szoftverre – egyszerűen jelentkezzen be, és biztonságosan indulhat – az irodából vagy bárhonnan. Az MPA2-t a beágyazott böngészővel, a MAXPRO® Cloud biztonságos felhő infrastruktúrájával vagy a WIN-PAK® integrált biztonsági csomagjával kezelheti.

Az MPA2-t telepítőbarát kialakítással fejlesztették ki, amely könnyen alkalmazkodik a meglévő IT infrastruktúrához és módszerekhez, csökkentve a telepítési és támogatási költségeket. Tehát ahogy a rendszered növekszik, az MPA2 veled együtt növekszik.

Kétajtós vezérlő fémházban, tápegységgel és akkumulátorral. Hálózati kommunikáció RS 485, Ethernet hálózat porton keresztül. Olvasó bemenet: 2 ajtó / 4 olvasó, OSDP és Wiegand. Tápfeszültség 240VAC / 13,8VDC. felhő kommunikáció, nem igényel szoftvert a rendszer kezeléséhez és programozásához.


- tápfeszültség: 230VAC
- olvasók száma: 4/8
- eseménymemória mérete: 100.000
- adatformátum: OSDP és wiegand
- bemenetek: 8+4
- kimenet: 4
- idősémák száma: 127
- működési hőmérséklet: 0 - 49 °C
- méret: 360 x 410 x 110mm
- konfigurálás: beépített WEB Browser vagy Could
- kommunikációs platform: Ethernet, RS485, USB


Hálózati(IP) elérhetőség: Vezetékes (RJ45)

Kialakítás: Felületszerelt

Környezetállóság: Beltéri

Megfelelőségi nyilatkozat letöltés: honeywell/NetAXS-123 - DoC_EN .pdf

Garancia ideje: 36 hó