- Regisztráció
<< Vissza
Bruttó ár
C-TEC NC951/SS mozgássérült vészhívó szett (34599)

C-TEC NC951/SS mozgássérült vészhívó szett (34599)

Egységár: 84 717,1 Ft / db
Kérjen ajánlatot a szállítási lehetőségekről!
Kért mennyiség: db
 Termékadatok:  

Gyártó: C-TEC

Rövid leírás: Rozsdamentes acélból készült akadálymentes WC-riasztó készlet, mindent tartalmaz, ami egy egyzónás vészhelyzeti segítségnyújtási rendszer létrehozásához szükséges. A szett tartalma: hívásvezérlő, mennyezeti/oldalfali húzókapcsoló, ajtó feletti világítást és resetgombot hangjelzővel. 230VAC tápellátást, beépített szünetmentesítő akkumulátor, NO/NC relé kimenet.

Leírás: Kiváló minőségű, szálcsiszolt rozsdamentes acélból készült, egyzónás vészhelyzeti segélyhívó.
Vonzó kialakítású, könnyen telepíthető és egyszerűen használható.
Lehetővé teszi, hogy vészhelyzet esetén egy bajba jutott személy riasztást adjon. A működtetéshez a felhasználó meghúzza a mennyezeti húzózsinórt, hogy a WC-n kívül és a rendszer hívásvezérlőjén egy fény és hangjelzés aktiválódjon.
Tartalmaz egy NC941/SS 12V-os rozsdamentes acélból készült hívásvezérlőt, NC806CS/SS rozsdamentes acélból készült ajtón túli lámpát és hangjelzőt, NC809DB/SS rozsdamentes acélból készült visszaállító pontot és egy NC807C műanyag mennyezeti húzót.
4 eres sodrott biztonsági kábellel vezethető.
Alkalmas néhány magasan elhelyezett, mozgássérülteket riasztó WC-alkalmazásokban való használatra. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ha teljesen BS8300 szabványnak megfelelő, akadálymentesített WC-riasztórendszerre van szükség, akkor helyette az NC951 szabványos műanyag készletünket vegye igénybe.
Egy szett további 2 darab húzókapcsolóval és 1 darab hang/fényzelzővel egészíthető ki.

Gyártói weboldal: https://c-tec.com/product/accessible-wc-alarms/nc951-accessible-toilet-alarm-kit/nc951ss-stainless-steel-emergency-assistance-alarm-kit/

Garancia ideje: 12 hó

Megfelelőségi nyilatkozat letöltés: c-tec/DOC0000069 R1 EU C-TEC NC951_SS Kit Declaration of Conformity.pdf

Telepítési leírás: c-tec/NC951 kezelési leírás.pdf

Telepítési leírás 2: c-tec/NC941_SS_instructions_DNU0941099 Rev 1.pdf