- Regisztráció
<< Vissza
Bruttó ár
C-TEC NC951 mozgássérült vészhívó szett (34598)

C-TEC NC951 mozgássérült vészhívó szett (34598)

Egységár: 54 299,5 Ft / db
Elérhetőség:Raktáron
Kért mennyiség: db
 Termékadatok:  

Gyártó: C-TEC

Rövid leírás: Akadálymentes WC-riasztó készlet, mindent tartalmaz, ami egy egyzónás vészhelyzeti segítségnyújtási rendszer létrehozásához szükséges. A szett tartalma: hívásvezérlő, mennyezeti/oldalfali húzókapcsoló, ajtó feletti világítást és resetgombot hangjelzővel. 230VAC tápellátást, beépített szünetmentesítő akkumulátor, NO/NC relé kimenet.

Leírás: A C-TEC piacvezető NC951 akadálymentes WC-riasztó készlete mindent tartalmaz, ami egy BS8300 záradéknak megfelelő, egyzónás vészhelyzeti segítségnyújtási rendszer létrehozásához szükséges, beleértve egy stílusos hívásvezérlőt, mennyezeti/oldalfali húzókapcsolót, ajtó feletti világítást c/w hangjelzővel és resetgombot c/w hangjelzővel. Amellett, hogy vészhelyzet esetén lehetővé teszi a bajba jutott személyek számára a riasztás leadását, tartalmaz egy "Hívásfogadás" funkciót is, amely lehetővé teszi a személyzet számára, hogy a WC-n belül egy időszakos hívás-visszaigazoló jelet küldjön, amely megerősíti, hogy a segítség már úton van. A kompakt kisrendszer 230VAC tápellátást igényel, beépített szünetmentesítő akkumulátort tartalmaz. Fontos szolgáltatása az NO/NC relé kimenet, amely lehetővé teszi bármely külső eszközhöz való illesztést (pl. riasztórendszer).
Egy szett további 3 darab bármilyen 800-as sorozatú egységgel bővíthető. Például 2 darab húzókapcsolóval (NC807C) és 1 darab hang/fényzelzővel (NC806CS).

Gyártói weboldal: https://c-tec.com/product/accessible-wc-alarms/nc951-accessible-toilet-alarm-kit/nc951-accessible-disabled-persons-toilet-alarm-kit/

Adatlap letöltés: c-tec/NC951_ 2017_DML0502200 Rev 4.pdf

Garancia ideje: 12 hó

Telepítési leírás: c-tec/NC951 kezelési leírás.pdf

Telepítési leírás 2: 

Telepítési leírás 3: