- Regisztráció
<< Vissza
Bruttó ár
Optex OVS-02GT(BL) érzékelő (36641)
 

Optex OVS-02GT(BL) érzékelő (36641)

Egységár: 376 428 Ft / db
Kérjen ajánlatot a szállítási lehetőségekről!
Kért mennyiség: db
 Termékadatok:  

Gyártó: Optex

Típus azonosító: OVS-02GT(BL)

Rövid leírás: A OVS 02GT egy mikrohullámú technológiájú járműérzékelő érzékelő, amelyet automata kapuval, sorompóval vagy ipari ajtóval együtt történő használatra terveztek. A talaj fölé szerelve érzékeli a 2-35 km/h sebességgel érkező, majd megálló járművet. A jármű észlelését mikrohullámú biztosítja. Sok esetben helyettesítheti a földhurok érzékelőt vagy a videó alapú érzékelőket.

Leírás: 
Az OPTEX OVS-02 tökéletes érzékelő megoldás az automata kapuk és sorompók számára, mivel könnyen felszerelhető a föld fölé a falra, oszlopra vagy a sorompóházra, a földhurok helyettesítésére és "virtuális hurokként" működik. Ezáltal szinte bármilyen alkalmazáshoz alkalmassá teszi. Különösen akkor, ha a telepítési környezet nehézségekbe ütközik, mint például az útburkolat típusa vagy a jogszabályok miatti korlátozások. Az érzékelő használható forgalomirányítási, járművédelmi és biztonsági célokra.

Az OPTEX OVS-02GT járműérzékelő érzékelő az OPTEX járműérzékelő termékcsaládjának legújabb tagja, más néven "virtuális hurok", és mikrohullámú technológia segítségével kiváló és megbízható mozgásérzékelést biztosít személygépkocsik, teherautók, furgonok és más motorizált járművek számára. Kiegészíti az érzékelősorozatot az érzékelési tartomány és a pontosság terén megnövelt teljesítménnyel, és nagyon egyszerűen telepíthető a földfelszín fölé egy okostelefonos alkalmazással.

Az OVS-02GT járműérzékelő sok helyen ideális megoldás, és megbízhatóan helyettesítheti a földhurok használatát bizonyos helyzetekben:

Ahol az ásás nem lehetséges: Gyantával kötött felhajtók, kő-/téglaburkolatok. Ahol a mélyépítés nem lehetséges: Közterületek, utófeszített beton, acélrácsos fedelű lefolyók. Olyan helyek, ahol a hurok meghibásodását okozzák: Sérült felületek, árvízre hajlamos felületek, jég vagy hó okozta meghibásodások.

Főbb jellemzők:
Föld feletti telepítés Akár 35 km/h sebességig érzékel
Hatótávolság akár 8 méterig
Figyelmen kívül hagyja a gyalogosforgalmat.

Telepítési leírás: 

Garancia ideje: 12 hó