- Regisztráció
<< Vissza
Bruttó ár
Optex OVS-01GT(E) érzékelő (27378)

Optex OVS-01GT(E) érzékelő (27378)

Egységár: 376 428 Ft / db
Kérjen ajánlatot a szállítási lehetőségekről!
Kért mennyiség: db
 Termékadatok:  

Gyártó: Optex

Típus azonosító: OVS-01GT(E)

Rövid leírás: A OVS 01GT egy kettős technológiájú járműérzékelő érzékelő, amelyet automata kapuval, sorompóval vagy ipari ajtóval együtt történő használatra terveztek. A talaj fölé szerelve érzékeli a 2-20 km/h sebességgel érkező, majd megálló járművet. A jármű észlelését mikrohullámú és ultrahangos hullám kombinációja biztosítja. Sok esetben helyettesítheti a földhurok érzékelőt vagy a videó alapú érzékelőket.

Leírás: 
A ViiK járműérzékelő érzékeli a kis és nagy járműveket 5,5 méteres hatótávolságon belül földi eszköz használata nélkül. Nincs szükség mélyépítési munkákra, így a telepítés nem zavaró, és ideálisan helyettesíti az indukciós hurkot a nehezen ásható területeken. A kalibrálás egyszerűen elvégezhető a gyors távolság- és érzékenységbeállításokkal.

Az OVS 01GT autós érzékelőben alkalmazott technológia a mikrohullámú és az ultrahang kombinációja. A mikrohullámú érzékelő FMCW (Frequency Modulated Continuous Wave) alapján képes érzékelni egy jármű jelenlétét. Ezt a technológiát a videó alapú járműérzékelő rendszerekkel ellentétben nem befolyásolják a fényviszonyok.


Telepítési leírás: optex/OVS-01GT_en.pdf

Garancia ideje: 12 hó