- Regisztráció
<< Vissza
Bruttó ár
Hanwha Vision SPA-H100W hangszóró (32503)

Hanwha Vision SPA-H100W hangszóró (32503)

Várható beérkezés:10 nap
Kért mennyiség: db
 Termékadatok:  

Gyártó: Hanwha Vision

Típus azonosító: SPA-H100W

Árufajta: hangszóró

Rövid leírás: Fehér kültéri IP aktív hangszóró: 121/124dB (PoE/PoE+) hangteljesítmény, beépített D osztályú erősítő (10W), 1GB memória, külső max. 32GB MicroSD memória kártya fogadása, frekvencia átvitel: 650Hz-5.3kHz, WAV, MP3 fájl lejátszás - mono/sztereo 64 kbps - 320 kbps. (mintavételezés 16 kHz - 48 kHz), TTS funkció, támogatott protkollok: IPv4, HTTP, SIP, mDNS, DNS, NTP, TCP, UDP, DHCP, ARP, ICMP, kontakt be/kim., Ethernet 10/100 Base-T, Poe/PoE+, IP66, működési hőmérséklet: -40°C ~ +55°C.

Adatvédelmi, információbiztonsági követelményeknek való megfelelés:"NDAA (the National Defense Authorization Act)".

Leírás: A Hanwha Vision Wisenet Audiomenedzsment minden egyes eleme önállóan is tud működni, mint gyártó/márka független IP hangosítás. A hangszórók nem csak zónákra osztott csoportokban, hanem önállóan is tudnak működni. Maga a rendszer maximális kiépítésben elérheti az 512 db hangszóró végpontot és az alap hangosítási szolgáltatáson túl számos extrával is rendelkezik. PoE tápellátás esetén 121 dB, míg PoE+ esetében 124 dB hangteljesítményre képesek a hangszórók.

Abban az esetben viszont, ha a hálózaton Hanwha kamerák is telepítve vannak, akkor további előnyök is renelkezésre állnak: teljes körű integráció a Hanwha Vision videomegfigyelő-rendszereinek eszközeivel és szoftvereivel. Az indító események lehetnek a Hanwha kamerákban működő mesterséges intelligencia/analitika által indított riasztási jelzések. Például egy kerítésvédelemnél, ha a kamera behatolást vagy vonalátlépést érzékel, akkor az IP-alapon átjelez a közelben telepített hangszórónak és „beolvassa” a „Kérem, hagyja el a kerítés környékét!” mondatot.

Hangszoró szerelhetősége: Kültéri falra vagy oszlopra

Tápellátás: PoE, PoE+

Gyártói weboldal: www.hanwhavision.com/en/

Adatlap letöltés: han/egy/SPA-H100_speaker.pdf

Termék videó (1): www.youtube.com/watch?v=SUOKkZ9xTCU

Termék videó (2): www.youtube.com/playlist?list=PLG7UogTGksTqwbgJL5T1PK-_vcOySosz1

Garancia ideje: 36 hó