Belépés - Regisztráció

Adatvédelmi nyilatkozat

 

Adatvédelem:

A birtokunkba jutott, a Megrendelő azonosításához szükséges adatokat bizalmasan kezeljük, kizárólag a rendelés teljesítéséhez használjuk fel, és semmilyen formában nem adjuk tovább harmadik félnek.
Az Modern Alarm Kft. elektronikus kereskedelmi szolgáltatásai egyedi jelszóval vehetők igénybe. A jelszó azonosítja a Megrendelőt, használata hitelesen bizonyítja, hogy a megrendelést a Megrendelő megtette. A megrendelést számítógépes rendszerünk rögzíti, arról munkatársunk visszaigazolást küld. A Megrendelő teljes felelősséget vállal a jelszó kezeléséért, azt harmadik fél részére nem ismerteti. Az Modern Alarm Kft. nem vállal felelősséget azon károkért, amelyek a jelszó illetéktelen használatával keletkeztek akár a Megrendelőnél, akár harmadik személlyel szemben.
A szerződés, illetve a szerződéskötés nyelve: magyar. A fentiek szerint megkötendő szerződés, írásba foglalt szerződésnek minősül, azt a Modern Alarm Kft. iktatja, így az a későbbiekben is hozzáférhető lesz.

A Modern Alarm hírlevélre jelentkezőknek csak a kért hírlevelet fogja küldeni. A listáról bármikor lejelentkezhet. Ha bármilyen problémája adódik vele kapcsolatban, lépjen bátran kapcsolatba a vevőszolgálatunkkal az info@modernalarm.hu email címen.

Tartalom:

Az oldalon elhelyezett kezelési vagy telepítési leírások, reklámanyagok, képanyagok, mind védett tartalomnak minősülnek. Másolása, felhasználása, harmadik személy részére történő átadása csak az üzemeltető külön engedélyével lehetséges.