- Regisztráció
<< Vissza
Bruttó ár
Honeywell SC105 testhang érzékelő (9169)

Honeywell SC105 testhang érzékelő (9169)

Egységár: 65 498,5 Ft / db
Kérjen ajánlatot a szállítási lehetőségekről!
Kért mennyiség: db
 Kiegészítők:  
                 
 Termékadatok:  

Gyártó: Honeywell

Rövid leírás: A Honeywell SC100 sorozatú szeizmikus rezgésérzékelőit úgy tervezték, hogy megvédjék a nagy értékű és nagy kockázatú területeket, pénzügyi, kereskedelmi és egyéb alkalmazásokban. Az SC100 modell a szilárd szerkezetek, köztük a rögzített ATM-ek, a banki értéktárolók, a széfek és az ajtók feltörésére tett kísérletekből származó rezgéseket észlel. Az SC105-öt úgy tervezték, hogy megvédje a szabadon álló tárgyakat, mint például az önálló ATM-ek, fegyvertárolók, fájlszekrények, jegykiadó automaták. Mindkét modell telepíthető új vagy meglévő biztonsági rendszerekben.

Felhasználható: banki értéktároló ajtók, ATM-ek, éjszakai betéti széfek, védett helységek, kiadó automaták, széfek, nyílások, kapuk, ládák és más szilárd szerkezetű tárgyak elleni támadások jelzésére.

Védelmet biztosít: robbanóanyagok, kalapácsok és vésők ismétlődő ütései, fúrás, mechanikus vágás, acetilén fáklyák, termikus vágás, vízhűtéses gyémántfúrók, vízsugaras vágószerszámok, hidraulikus vágók ellen (csak SC100).

Érzékelő típusa: rezgésérzékelő

Garancia ideje: 24 hó

Grade besorolás: 3

Telepítési leírás: honeywell/S100_install_en.pdf

Minősítés letöltés: minosites/MAbisz_19_03_21.pdf

Megfelelőségi nyilatkozat letöltés: galaxy/SC100_SC105_DoC.pdf

Katalógus letöltés: honeywell/SC100adatlap.pdf