- Regisztráció

Wisenet Wave 5.0 a Jövőálló Videomenedzsment Rendszer

2022.10.21.

 
     
 
 
     
 

Wisenet WAVE 5.0

Jövőálló Videomenedzsment Rendszer
a Hanwha Techwintől

 
 

A Hanwha Techwin bemutatta a Wisenet WAVE 5.0 Videomenedzsment Rendszert, mely egy jövőálló videómegfigyelő alkalmazás.

A Hanwha legújabb Wisenet VMS (Videomenedzsment Rendszert) szoftvere a kiberbiztonságra, a könnyű használhatóságra és az új interaktív funkciókra helyezi a hangsúlyt.

A Hanwha Techwin, az intelligens videomegfigyelő megoldások globális szállítója jelentős fejlesztéseket eszközölt a Wisenet WAVE 5.0 Videomenedzsment Rendszeren, hogy kielégítse a biztonságtechnikai szakemberek és rendszerintegrátorok által újonnan támasztott igényeket. Az 5.0-ás verzió a kiberbiztonságra, a rendszerhasználhatóságra, a kényelemre és az interaktivitásra helyezi a platform fókuszát. Ez nem csak jelenleg, de a jövőben is megfelelő alapokat jelent a felhasználók videomegfigyelési igényeihez.

„A VMS a videomegfigyelő rendszer szíve” mondta Ramy Ayad, a Hanwha Techwin termékmenedzsment igazgatója. „A csatlakoztatott eszközök egyre fejlettebbek és egyre inkább multifunkcionálisabbak. A VMS-t folyamatosan fejleszteni kell, hogy kielégítsék a felhasználók igényeit. Az 5.0-ás WAVE verzió a folyamatos fejlesztések révén egy olyan jövőálló megoldás, amire a biztonságtechnikai szakembereknek szükségük van.”



Wisenet WAVE 5.0 VMS főbb új funkciói többek között:

Fejlett objektumkeresés
Az operátorok a videoanalitika által azonosított objektumok bizonyos tulajdonságai (objektum típus, szín, nem, kor, ruházat) alapján tudnak keresni a videoarchívumban.

Metaadat-alapú archiválás
A felhasználók a metaadat alapján, beleérve a mozgás vagy objektum tulajdonságokat, konfigurálhatják a videofelvételek archiválását, a valós idejű, ütemezett vagy eseti archiváláson túl.

Web Page Proxy Szerver
Helyi eszköz vagy helyszíni alkalmazás web page-n proxyizható a szerveren, így távoli kapcsolat során megjeleníthető.

Kétfaktoros authentikáció (2FA)
A felhőhöz csatlakoztatott rendszerek használhatnak kétfaktoros authentikációt (2FA). A felhasználóknak egy authentikációs appra van szükségük ahhoz, hogy belépjenek a rendszerbe.  A felhő a Google Authenticatort, a Microsoft Authenticatort vagy a Duo Mobile-t támogatja.

Erőforrás csoportosítás
Az operátorok csoportokba rendezhetik az erőforrásokat (kamerák, streamek, enkóderek, weblapok) a Desktop Clientben, hogy felhasználói szerepeket és erőforrásokat hozzanak létre a nagy rendszerekben történi gyorsabb navigáció érdekében.

Audió hozzárendelés
A felhasználók hozzárendelhetnek hangforrásokat különféle eszközökhöz. Például egy kamera hangbemenete vagy I/O modul mikrofonja egy másik kamera audioforrásaként használható, vagy kétirányú hanggomb rendelhető hozzá egy mikrofonnélküli kamerához és használható egy másik kamerával, amihez hangszóró van csatlakoztatva.

Desktop Client automatikus frissítés
A Desktop Client önállóan is frissíthető a legújabb verzióra, nem szükséges a szerver vagy a WAVE Sync segítségével frissíteni. Ha engedélyezve van a funkció, akkor a Desktop Client a háttérben automatikusan letölti a frissítéseket és értesíti a felhasználót, hogy indítsa újra a klienst a legújabb verzió használatához. A felhasználok kikapcsolhatják az automatikus frissítés lehetőséget. 

Titkosított archív videók
Az archívált videók titkosítással védettek, ezért csak a desktop, mobil vagy a web kliens segítségével játszhatók vissza. Bármilyen merevlemezre és tárolóeszközre használható az archiválásra.

Új Web Admin interfész
A Server Web Admin interfész lehetővé teszi az adminisztrátorok számára, hogy felhasználókat hozzáadjanak vagy töröljenek és részletes információkhoz juthassanak a szerverekről, kamerákról, licenszekről.

Előnézeti bélyegképek
Ha a felhasználó az idővonalra mozgatják a cursort, akkor bélyegképek jelennek meg a videóból a Windows és MacOS kliensekben.

Biztonságosabb kapcsolatok
A VMS szerver kapcsolatok SSL/TLS tanúsítvány használnak a közbeékelődéses támadások megakadályozása érdekében. A VMS szerver és a kliens alapból új munkamenet alapú (bearer token) authentikációt használnak.

 

     
 
     
További információkért, konkrét ajánlatért kérjük,
CCTV terméktámogató kollégáinkat keresse:


Tóth István:  +36 30 791-3335  
toth.istvan@modernalarm.hu

Waldmann Tamás:
+36 30 791-3336 waldmann.tamas@modernalarm.hu
 
 
     
Modern Alarm Kft.
1134 Budapest, Kassák Lajos u. 61.
Tel.: +36 1 237-1915