- Regisztráció

<< Vissza

Kábelköltség-kímélő telepítés

2020.06.15.

 

Az új Wisenet PoE bővítőkamerákat úgy tervezték, hogy az integrátorok és a végfelhasználók számára időt és pénzt takarítsanak meg, ha a két kamera 80 méteren belül van egymástól.
Az eszközök rendelkeznek PoE+ bemenettel és PoE kimenettel. Az utólagos felszereléshez, ahol további kamerára van szükség, a szakembereknek egyszerűen csak ki kell cserélniük a meglévő Wisenet kamerát a PoE Extender kamerára, majd a régit áttelepíteni az új kamera helyére, így mindkét eszköz képes ugyanazon kábelen tovább üzemelni.
A telepítés során, más PoE kompatibilis eszközöket is csatlakoztathatnak a Wisenet PoE extender kamerákhoz, például kiegészítő világítóegységet, I / O vezérlőt vagy éppen PIR érzékelőt.

   
Ultra telepítőbarát

A Wisenet X Plus – moduláris felépítésű - sorozat részét képező PoE Extender kamerák számos egyéb praktikus funkciót kínálnak, amelyek tovább csökkentik a telepítők által a helyszínen töltött időt.

• Ilyen a kamera gyors rögzítését elősegítő mágneses talpazat, amivel a kamera modult rögzítjük a házba;

• Gyors szerelésű tömbszelence átszúró tüskével, ami lehetővé teszi a kábeRJ45 csatlakozóval szerelt végének behúzását;

• A kamera csomagolása úgy lett kialakítva, hogy az előprogramozáshoz nem kell kivennünk a kamerát a dobozból;

• CVBS és USB kimenet a gyors egyszerű beállításért.
Speciális audio- és videoelemzés

Az új kamerák különböző beépített ingyenesen használható intelligenciával, speciális elemző analitikával vannak ellátva, mint például az irányérzékelés, virtuális vonal, belépés / kilépés, megjelenés / eltűnés és bóklászás észlelés. Ezenkívül az audio elemző funkció képes felismerni a kritikus hangokat, például robbanásokat, sikolyokat és üvegtörést, majd azonnal riasztást generál, hogy az őrszolgálatok gyorsan és hatékonyan reagálhassanak minden eseményre. Például kiskereskedelmi környezetben ezt a funkciót fel lehet használni a biztonsági személyzet figyelmeztetésére, amikor egy ügyfél agresszív módon viselkedik az értékesítési kollégákkal szemben.

Üzleti intelligencia

A kamera processzor feldolgozási teljesítménye lehetővé teszi számukra, személy számlálási, hőtérkép- és vásárlói sorkezelő alkalmazások használatát. Ezek a kiskereskedőknek, művészeti galériáknak, múzeumoknak és más, a nyilvánosság számára nyitott vállalkozásoknak lehetőséget kínálnak arra, hogy jobban megértsék az ügyfelek viselkedését és javítsák a hatékonyságot, azzal a lehetőséggel, hogy a rögzített adatokat a Wisenet Retail Insight (v2.0) üzleti intelligencia szoftver központi irányítópultján jelenítsék meg.
A Wisenet PoE extender kamerák további fő jellemzői a következők

• PoE Out: Max. 12,95 W 80 méteren, CAT5 / 5E kábellel;

• Folyosó nézet, amely rendkívül hatékony módot nyújt a keskeny függőleges területek, például bevásárló folyosók és folyosók figyelésére, és megnövelt dőlésszög akár 90° -ig, hogy a széles terület lefedettséget biztosítson, ha a kamerákat alacsony mennyezeti magasságú helyekre telepítik;

• WiseStream II, kiegészítő tömörítési technológia, amely a képen látható mozgásnak megfelelően dinamikusan vezérli a kódolást, a minőség kiegyenlítését és a tömörítést. Ha a WiseStream II-et H.265 tömörítéssel kombinálják, akkor a sávszélesség hatékonysága akár 99% -kal is javulhat a jelenlegi H.264 technológiához képest;

• Ütés-észlelési technológia, amely, ha a beépített giroszkóp-érzékelőkön keresztül szokatlan fizikai ütéseket észlel és riasztásokat generál, hogy a kezelők gyorsan reagálhassanak az esetleges eseményekre;

• Audio lejátszás az esemény hatására. Legfeljebb öt előre rögzített figyelmeztető üzenet tárolható PoE extender kamera memóriájában. Ezeket be lehet programozni, hogy automatikusan lejátssza, előre meghatározott események bekövetkeztekor.
Az új Wisenet PoE bővítőkamerák a következők:

Wisenet XNV-6081RE
2 Mpx, kültéri dómkamera
2,8 – 12 mm motoros vario optika

Wisenet XND-6081REV
2 Mpx beltéri dómkamera
2,8 – 12 mm motoros vario optika

Wisenet XNV-8081RE
5 Mpx kültéri dómkamera
3,6 – 9,4 mm motoros vario optika

Wisenet XND-8081REV
5 Mpx beltéri dómkamera
3,6 – 9,4 mm motoros vario optika

 
 
További információkért, konkrét ajánlatért, kérjük, Hanwha Wisenet terméktámogató kollégánkat keressék:
Balczó Rudolf:  +36 30 961-0340  balczo.rudolf@modernalarm.hu