- Regisztráció

VIDEOTEC, Full HD, robbanásbiztos kamera

2019.05.15.

VIDEOTEC az új MAXIMUS MMX kamerával bővíti a robbanásbiztos kamera portfólióját, mely a legjobb minőség/ár arányt nyújtja a piacon.


Az MMX kamera ideálisan alakalmazható a mostoha környezetben történő hatékony videomegfigyelésre, ahol gázok, vagy a gyúlékony por, potenciálisan robbanásveszélyes környezetet alkot.
A kamera ATEX/IECEx (Exd IIB, Ext IIIC) és UL USA és Kanada veszélyes környezet (osztály I, zóna 1, osztály I, div. 2 és osztály II, zóna 21, osztály II, div. 2) minősítéssel rendelkezik.
A telepítés a kis tömegnek és méretnek köszönhetően rendkívül egyszerű, ami megkönnyíti a felszerelést. Ezen túlmenően, flexibilis, integrált tartó teszi lehetővé a kamera minden fajta felületre történő szerelését, mert oldalfalra, mennyezetre, tetőre egyaránt telepíthető. Számos kábelezési verzió érhető el a szerelési idő és költség csökkentése érdekében.

A zoomolható, színes, FullHD MMX kamera maximálisan 90⁰-os látószöggel rendelkezik, a legmagasabb minőségű H.264/AVC tömörítésű videofolyamot nyújtva.
A kameraház teljes egészében korrózióálló AISI316L rozsdamentes acélból készült, IP66/68 környezeti védelemmel. A kamera ~/= 24 V vagy PoE Plus tápellátással működtethető.
A MAXIMUS MMX kamera a legmostohább körülményekre tervezett költséghatékony megfigyelési megoldás, melyet vízparton, ipari és robbanásveszélyes helyen is használhatunk.

A további részletekért, kérjük kattintson ide!