- Regisztráció

<< Vissza

Bírja a nyomást!

2018.12.04.

Bírja a nyomást és éles képet nyújt a mélyből is

Hikvision, az innovatív videomegfigyelő termékek és megoldások vezető gyártója két, új, vízalatti kamerát jelentetett meg, melyek kiváló minőségű képet nyújtanak a nagy kihívást jelentő vízalatti környezetben is. Ezek a professzionális kamerák vízalatti farmokon, építkezéseken, vagy mentőakciókban használhatóak, vízalatti megfigyelésre, és SUS304/SUS316L rozsdamentes acél ötvözetből készül, mely ellenáll a nagy nyomásnak és a korróziónak is.
A DS-2XC6224G0-L sekély vízi kamera 15, míg 
a DS-2XC6225G0-L, mély vízbe szánt kamera, akár 50 méteres mélységig használható. Mindkét kamera megerősített kábellel rendelkezik a fokozott igénybe vételre számítva.
A kamerákat kifejezetten arra tervezték, hogy tökéletesen kielégítsék a vízalatti megfigyelési követelményeket. A teljes sötétségben (0 lux) 10 méteres távolságból észlelhetünk objektumokat a beépített fehér fényű megvilágításnak köszönhetőn. Mindkét kameratípus rendelhető 2,0; 2,8 vagy 4 mm-es, fixfókuszú objektívvel. Korrózióálló festékbevonatának köszönhetően, ellenáll a tengervíz korrodáló hatásának. Az üvegfelületeket a tengeri mikroorganizmusok, pl. algák megtapadását megakadályozó bevonattal látták el. Ezen felül a kamera speciális, színhelyes vízalatti ködmentesítő technológiája segíti a folyóvízi megfigyelést.

Alkalmazási helyszínek
A kamera jellemző felhasználási területei lehetnek a víztározók, halastavak, vízlépcsők, úszómedencék, édesvízi és tengeri akváriumok, valamint a partmenti fúrótornyok, vízalatti farmok, és szennyvízcsatornák. A kamera használható különféle korrozív környezetben, mint az ipari és kémiai szennyvízek. (Az adott felhasználási környezetben előforduló korrozív anyagok ismeretében dönthető el, hogy a kamera használható-e vagy sem.)

 

Műszaki jellemzők:
• 2 megapixeles felbontás
• 2,0; 2,8; vagy 4,0 mm-es, fix objektív
• 1920 × 1080 képpont @ 30 kép/s
• H.265; H.264; MJPEG videotömörítés
• 120 dB-es, WDR (széles dinamikatartomány)
• 3 videofolyam (videostream)
• SD kártya foglalat, 128 GB-ig

 

További részletekért kérjük, keresse kollégánkat:
Waldmann Tamás
Műszaki tanácsadó,
a Modern Alarm Kft. Hikvision szakreferense

+36 30 791-3336
waldmann.tamas@modernalarm.hu