- Regisztráció

<< Vissza

Újabb kínai feladvány?

2018.11.05.

Újabb kínai feladvány? Nem, ez A MEGOLDÁS! – AcuSense

A kis- és középvállalkozásoknak (KKV) is nagyrészt hasonló biztonságtechnikai szükségleteik vannak, mint a nagyobb cégeknek, szervezeteknek. Szükségük van arra, hogy valós időben azonosítsák a behatolókat és reagáljanak a behatolásra, valamint előnyös, ha a biztonsági csapat időt spórolhat a felvételek automatikus keresésével.

Hogyan tudnak a telepítők fejlett és hatékony megoldásokkal megfelelni, a vállalkozások videomegfigyelőkre vonatkozó elvárásainak?

A vevők és megrendelők számára egyaránt előnyös CCTV megoldás
A Hikvision folyamatosan fejleszti a termékpalettáját, hogy olyan költségkímélő, kiváló minőségű videomegfigyelő megoldásokat szállíthasson, amikre nekik is szükségük van.
A Hikvision AcuSense elsőként teszi elérhetővé a fejlett képelemzést és a mélytanulási (deep learning) képességet a KKV-k számára. A technológia biztosítja, hogy költséghatékonyan védhessék meg a telephelyeiket és értékeiket, így a telepítők rendkívül versenyképes megoldással indulnak a "csatába".

Mik az előnyei a Hikvision AcuSense technológiának az KKV-k számára?
Az AcuSense mélytanulás-algoritmusa, Hikvision kamerákkal párosítva (mint amilyenek az éjszaka is kiváló képet nyújtó ColorVu kamerák), segítenek a  felhasználóknak, hogy az emberek és járművek hatékony felismerése által növeljék biztonsági szintjüket. A téves riasztások számának jelentős csökkenése következtében, a biztonsági személyzetnek több ideje jut és azonnal reagálhat a valós biztonsági fenyegetésekre.

A Hikvision AcuSense kiszűri a természetes mozgásokat, mint például az esőt, vagy a levelek mozgását és csak akkor riaszt, ha a kamera vagy az NVR/DVR járműveket, vagy embereket azonosít. Az egyes kameramodellekben elérhető automatikus hang- és fényjelző funkciók által az AcuSence kamerák el is riaszthatják a feltételezett behatolót, mielőtt az bejuthatna a számára tiltott területre.

A Hikvision AcuSense gyors célkeresés funkciójának segítségével a biztonsági rendszert kezelő operátorok rövid időn belül megtalálhatják a biztonságot érintő eseményeket. A csapat tagjai sok órányi munkát spórolhatnak meg, mivel nem kell kézzel keresniük a felvételekben.

Hikvision AcuSense KKV megoldás
A KKV biztonsági piacon nagyon különböző igények merülnek fel, de az AcuSense technológia számos területen komoly előnyt jelent:

Lakóparkok
A lakópark kerítésvonalában telepített Hikvision AcuSense kamerák érzékelik a területre történő behatolásokat, ezzel támogatva a lakók és értékeik védelmét. Az AcuSense járműérzékelő detektora használható arra is, hogy biztosítsa azokon a területeken, ahol pl. tilos a parkolás (mint például a vészkijáratok) ne tartózkodhassanak illegálisan járművek.

Irodaépületek és gyárak
A Hikvision AcuSense segíti a biztonsági személyzetet, hogy észlelje és megakadályozza a területre történő behatolásokat és azonnal reagálva minimalizálhatja a károk bekövetkeztének esélyét. Az AcuSense kamerák és NVR-ek/DVR-ek használhatóak a raktárak és azon irodai területek megfigyelésére és védelmére is, ahol nagy értékű eszközök találhatóak vagy ilyeneket raktároznak.

Kiskereskedelmi boltok
A boltok a személyérzékelés segítségével ellenőrizhetnek kulcsfontosságú épületrészeket, mint amilyenek a pénztárak, a személyzeti területek, vagy éppen a raktárhelyiségek. A bolttulajdonosok mobiltelefonról nézhetik meg a kameraképeket, így megtudhatják, hogy történnek-e lopások, ha nincsenek a boltban. A jármű detektálása funkcióval ellenőrizhető, hogy az üzlethez tartozó parkolóban van-e üres beállóhely.

Hotelek
A Hikvision AcuSense segítheti a hotelek tulajdonosait is, hogy tudomást szerezzenek arról, ha emberek vagy járművek érkeznek a hotel területére. Az AcuSense kamerák és NVR-ek segíthetnek abban, hogy a hotel környezete, a vendégek és értékeik is biztonságban legyenek.

A Hikvision AcuSense technológiával a KKV felhasználók a kerület- és az objektumvédelem új szintjét érhetik el, miközben kevésbé foglalják le az erőforrásokat a téves riasztások miatti beavatkozások, ez pedig jelentős munka- és időmegtakarítást jelent. Az AcuSense remek lehetőséget jelent a telepítők számára, hogy olyan fejlett videomegfigyelő megoldást szállítsanak, amely korábban megfizethetetlen volt KKV ügyfeleik számára.

További részletekért kérjük, keresse kollégánkat:

Waldmann Tamás
Műszaki tanácsadó, a Modern Alarm Kft. Hikvision szakreferense
+36 30 791-3336
waldmann.tamas@modernalarm.hu