- Regisztráció

<< Vissza

Akár 2700 évig csillog majd!

2018.01.30.

XNP-6320HS vandál-biztos IP speed dome kamera
A Hanwha Techwin (korábban Samsung) legújabban bejelentett gyors mozgatású kamerája nem csak képalkotási szempontból figyelemre méltó, hanem külső megjelenésében is. A tervezők nem bajlódtak az időjárásálló porfestéssel,
inkább rozsdamentes, SUS316L anyagú acélból készítették el a burkolatot. Ennek egyik kiemelkedő jellegzetessége, hogy kültérben, várhatóan 2700 év alatt sem rozsdásodik át. Ezt az anyagot alkalmazzák az erősen korrodáló gázok tisztítására szolgáló rendszerekben is, pl. tengerjáró hajókon. A 3 év szavatossági idő a tokozásra, ennek fényében megnyugtatóan biztos adat. Környezet-állósága IP67-es, rongálásálló minősítése pedig IK10-es, azaz a lehető legjobb ebben a kategóriában.

Távolra is tisztán látni
32-szeres zoom (4,44–142,6 mm) segíti a precíz megfigyelést, a 2,4 Mpx-es, 150 dB dinamika átfogású szenzornál , valós Day&Night működéssel. Színes módban mindössze 0,005 Luxnyi megvilágítással is beéri. Az ilyen gyújtótávolságnál fellépő, óhatatlan képrezgéseket, giroszenzoros stabilizátor csillapítja.

Gyors pozicionálás
Sebességére nem lehet panasz, egy másodperc alatt, majdnem 2 fordulatra képes, 700° mind forgatásnál, mind pedig billentésnél, preset módban.

Képméret, átvitel, szolgáltatások
Full HD felbontású, azaz 1920×1080 képpontot jelenít meg. Tömörítésből a H.265, H.264, MJPEG eljárásokat alkalmazhatja, a többszálas adatátvitelnél (WiseStream II). Legfeljebb félterabájtos SD/SDHC/SDXC memóriakártyára rögzítheti a képeket, helyben is. Intelligenciák közül, a WiseNet rendszereknél megszokott hangfelismerés, köd érzékelés, őgyelgés jelzése, mozgásérzékelés beállítások itt is elérhetőek. Tápellátása PoE+, vagy ~24 V-os is lehet.