Bejelentkezés
Kosár tartalma

Kosara jelenleg üres!

Szoftverek kereső

Gyártó

Grafikus felügyeleti szoftver Galaxy központokhoz. Maximum 5 központ eszközeinek megjelenítésére. Többmonitoros megjelenítés. Korlátlan programozási és jogosultság kiosztási lehetőségek. A szoftver használatához szügséges az Alvis DDE szerver alkalmazás és a hardver kulcs.
Leírás Szoftver
Nettó listaár: 850 265 Ft    db

Licensz bővítés Alvisz szoftverekhez, maximum 20 központ eszközeinek felügyeletére.
Leírás Szoftver
Nettó listaár: 1 107 760 Ft    db

Grafikus felügyeleti szoftver Galaxy központokhoz. Maximum 150 eszköz megjelenítésére. Többmonitoros megjelenítés. Korlátlan programozási és jogosultság kiosztási lehetőségek. A szoftver használatához szügséges az Alvis DDE szerver alkalmazás és a hardver kulcs.
Leírás Szoftver
Nettó listaár: 301 275 Ft    db

Grafikus felügyeleti szoftver Galaxy központokhoz. Maximum 300 eszköz megjelenítésére. Többmonitoros megjelenítés. Korlátlan programozási és jogosultság kiosztási lehetőségek. A szoftver használatához szügséges az Alvis DDE szerver alkalmazás és a hardver kulcs.
Leírás Szoftver
Nettó listaár: 502 125 Ft    db

Galaxy DDE szerver program. A DDE szerver program teszi lehetővé az Alvis szoftver és a Galaxy Smart interfész közti kommunikációt.
Leírás Szoftver
Nettó listaár: 271 320 Ft    db

USB hardver kulcs. A hardver kulcs a DDE szerver és az Alvis szoftver futtatásához szükséges.
Leírás Szoftver
Nettó listaár: 33 475 Ft    db

USB szerver hardver kulcs. A hardver kulcs a DDE szerver és az Alvis szoftver futtatásához használható szerviz módban, ami egy 2 órás időkeret letelte után leállítja a szoftvert.
Leírás Szoftver
Nettó listaár: 33 475 Ft    db

Szabadszavas gyorskereső


Copyright © 2002-2018 Modern Alarm Kft. All rights reserved!

A honlapon látható árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek, általuk szerződéses jogviszony nem jön létre, követelés ezek alapján nem támasztható a Modern Alarm Kft.-vel szemben.
A Modern Alarm Kft., mint a honlap üzemeltetője fenntartja az előzetes értesítés nélküli árváltoztatás, a műszaki tartalom megváltoztatásának és az elírás, tévedés jogát.
Az ezekből fakadó esetleges elmaradt haszonért, anyagi, vagy egyéb kárért nem vállal felelősséget! Konkrét ajánlatkérés miatt kérjük, keressen meg minket írásban, az info@modernalarm.hu, vagy a rendeles@modernalarm.hu e-mail címen.
A honlapon fellelt tévedéseket, elírásokat az info@modernalarm.hu e-mail címen jelezheti számunkra.