Bejelentkezés
Kosár tartalma

Kosara jelenleg üres!

Érzékelők kézi jelzésadók kereső

Gyártó
Működési mód
Kivitel

«
1
2
3
4
5
6
7
8
Mintavevő cső - 120-240 cm széles légcsatornához
Leírás Szoftver
Nettó listaár: 3 130 Ft    db

Kombinált optikai füst- és hőérzékelő. Beépített jelfeldolgozó mikrokontroller, lézeres ellenörző egység, belső drift kompenzáció a szennyeződés hatásának kiküszöbölésére, -20 - +60°C működési hőmérséklet tartomány, sserélhető és tisztítható porvédő háló.
Leírás Szoftver
Nettó listaár: 7 980 Ft    db

Optikai füstérzékelő. Beépített jelfeldolgozó mikrokontroller, lézeres ellenörző egység, belső drift kompenzáció a szennyeződés hatásának kiküszöbölésére, -20 - +60°C működési hőmérséklet tartomány, sserélhető és tisztítható porvédő háló.
Leírás Szoftver
Nettó listaár: 5 300 Ft    db

Hősebesség +fix hőérzékelő (58 °C). Beépített jelfeldolgozó mikrokontroller, lézeres ellenörző egység, -20 - +60°C működési hőmérséklet tartomány, sserélhető és tisztítható porvédő háló.
Leírás Szoftver
Nettó listaár: 5 040 Ft    db

Fix hőérzékelő (58 °C). Beépített jelfeldolgozó mikrokontroller, lézeres ellenörző egység, -20 - +60°C működési hőmérséklet tartomány, sserélhető és tisztítható porvédő háló.
Leírás Szoftver
Nettó listaár: 5 040 Ft    db

FILTREX intelligens optikai füstérzékelő szennyezett területekre. Filtrex: szennyezett területekre (malom, faipar, textilipar, szénfeldolgozás), beépített ventilátorral mintavételezi a környező levegőt, 2db 32 µm rácstávolságú szűrőt tartalmaz, a külső szűrő egy mozdulattal cserélhető, külső tápellátast (24V) igényel.
Leírás Szoftver
Nettó listaár: 56 720 Ft    db

Relés aljzat, tárolós
Leírás Szoftver
Nettó listaár: 3 910 Ft    db

Relés aljzat
Leírás Szoftver
Nettó listaár: 3 910 Ft    db

Cserélhető szűrő a FILTREX érzékelőhöz
Leírás Szoftver
Nettó listaár: 2 030 Ft    db

Rádiós feltét a 300-as sorozatú érzékelőkre S300RPTU-hoz
Leírás Szoftver
Nettó listaár: 19 800 Ft    db
«
1
2
3
4
5
6
7
8

Szabadszavas gyorskereső


Copyright © 2002-2018 Modern Alarm Kft. All rights reserved!

A honlapon látható árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek, általuk szerződéses jogviszony nem jön létre, követelés ezek alapján nem támasztható a Modern Alarm Kft.-vel szemben.
A Modern Alarm Kft., mint a honlap üzemeltetője fenntartja az előzetes értesítés nélküli árváltoztatás, a műszaki tartalom megváltoztatásának és az elírás, tévedés jogát.
Az ezekből fakadó esetleges elmaradt haszonért, anyagi, vagy egyéb kárért nem vállal felelősséget! Konkrét ajánlatkérés miatt kérjük, keressen meg minket írásban, az info@modernalarm.hu, vagy a rendeles@modernalarm.hu e-mail címen.
A honlapon fellelt tévedéseket, elírásokat az info@modernalarm.hu e-mail címen jelezheti számunkra.