Bejelentkezés
Kosár tartalma

Kosara jelenleg üres!

Villám és Túlfeszültség védelem kereső

Gyártó

Védelem telefon vonalra és adatkommunikációra 2 Mbit/s-ig. Telefon hálózat esetén NT-tábla elé kötve. A túlfeszültségvédelem gyors működésű diódákból és nagy levezetőképességű gáztöltésű szikraközzel kialakított kétlépcsős véd?kapcsolásból áll, a be- és kimeneten sorkapcsos csatlakozókkal.
Leírás Szoftver
Nettó listaár: 7 540 Ft    db

Védelem tápoldalra. A CS 1 (3,6) típusú finom fokozatú túlfeszültséglevezetők megakadályozzák hogy a túlfeszültségzavarok az áramellátó vezetékeken keresztül az elektronikus berendezésekbe juthassanak és ott meghibásodást okozzanak.A készülék működőképességét zöld, a csatlakozó védővezető folytonosságát sárga színű LED jelzi.
Leírás Szoftver
Nettó listaár: 5 460 Ft    db

Védelem tápoldalra és antenna bemenethez. A CS 1 (3,6) típusú finom fokozatú túlfeszültséglevezetők megakadályozzák hogy a túlfeszültségzavarok az áramellátó vezetékeken keresztül az elektronikus berendezésekbe juthassanak és ott meghibásodást okozzanak.A készülék működőképességét zöld, a csatlakozó véd?vezet? folytonosságát sárga színű LED jelzi.
Leírás Szoftver
Nettó listaár: 7 436 Ft    db

Védelem tápoldalra és Ethernet LAN hálózati oldalra, számítógép egyszerű védelméhez. A CS 1 (3,6) típusú finom fokozatú túlfeszültséglevezetők megakadályozzák hogy a túlfeszültségzavarok az áramellátó vezetékeken keresztül az elektronikus berendezésekbe juthassanak és ott meghibásodást okozzanak.A készülék működőképességét zöld, a csatlakozó védővezető folytonosságát sárga színű LED jelzi.
Leírás Szoftver
Nettó listaár: 6 591 Ft    db

A DLU típusú védőkészülék elosztószekrénybe egy érpárra, TS 35 kalapsínre szerelhető kivitel, közvetlenül a kalapsínen keresztül földelt. (Két érpárra DLU2) A védőfunkciót kétlépcsős, gyors megszólalású diódák és megerősített levezetőképességű szikraköz biztosítja. A ... DBC jelölés? készülékek adatátviteli sebessége 10 Mbit/s, a ... D3 jelűeké 2 Mbit/s.
Leírás Szoftver
Nettó listaár: 8 840 Ft    db

DIN sínes túlfeszültségvédelmi egység 230VAC-re (párhuzamosan kell bekötni az áramkörbe)
Leírás Szoftver
Nettó listaár: 12 350 Ft    db

A KV 06 B/S-FF típusú túlfeszültséglevezető koaxiális adat- és videorendszerek kétlépcsős védelme, amely megakadályozza, hogy a túlfeszültség zavarok a jelvezetékeken keresztül az elektronikus berendezésekbe juthassanak, és ott meghibásodást okozzanak. A védőkapcsolás egy kapacitásszegény diódakaszkádból és egy nagy teljesítményű gáztöltésű levezetőből áll. A KV sorozat minden egyes tagja közvetett módon földelhető kivitelben is kapható.
Leírás Szoftver
Nettó listaár: 11 310 Ft    db

A készülék IP kamerák adatátvitelének számítógépek Ethernet LAN adatátviteli védelmére szolgál. A védelelem 100/1000 Mbit es adatsebesség esetén is használható. PoE átvitelre és védelemre nem használható.
Leírás Szoftver
Nettó listaár: 15 600 Ft    db

A készülék IP kamerák adatátvitelének és PoE tápellátásának védelmére szolgál. A védelelem 100/1000 Mbit es adatsebesség esetén is használható. Alkalmazható beléptető és riasztórendszerek védelmére is.
Leírás Szoftver
Nettó listaár: 11 700 Ft    db

A PDM 230 készülék nagyon kis méretű, kompakt túlfeszültségvédelmi egység. Bármely, már meglévő berendezésbe vagy süllyesztett dugaszoló aljzat mögé - parapet csatornába, padlódobozba stb. - egyszerűen és gyorsan beépíthető utólagosan is. A védelmi modul műanyag tokozású. PDM 230/L Jelzőlámpával szerelt kivitel. A hálózati feszültség megléte esetén világító zöld lámpa a védőkészülék hibátlan állapotát jelzi. PDM 230/AK Akusztikus jelzővel szerelt kivitel. Csak hiba esetén hallható visszajelzés.
Leírás Szoftver
Nettó listaár: 5 850 Ft    db

PDM 230/L Jelzőlámpával szerelt kivitel nagyon kis méret?, kompakt túlfeszültségvédelmi egység. Bármely, már meglévő berendezésbe vagy süllyesztett dugaszoló aljzat mögé - parapet csatornába, padlódobozba stb. - egyszerűen és gyorsan beépíthető utólagosan is. A védelmi modul műanyag tokozású. A hálózati feszültség megléte esetén világító zöld lámpa a védőkészülék hibátlan állapotát jelzi. Csak hiba esetén hallható visszajelzés.
Leírás Szoftver
Nettó listaár: 4 680 Ft    db

A készülék IP kamerák adatátvitelének számítógépek Ethernet LAN adatátviteli védelmére szolgál. A védelelem 100 Mbit es adatsebesség esetén is használható. PoE átvitelre és védelemre nem használható.
Leírás Szoftver
Nettó listaár: 14 365 Ft    db

Szabadszavas gyorskereső


Copyright © 2002-2018 Modern Alarm Kft. All rights reserved!

A honlapon látható árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek, általuk szerződéses jogviszony nem jön létre, követelés ezek alapján nem támasztható a Modern Alarm Kft.-vel szemben.
A Modern Alarm Kft., mint a honlap üzemeltetője fenntartja az előzetes értesítés nélküli árváltoztatás, a műszaki tartalom megváltoztatásának és az elírás, tévedés jogát.
Az ezekből fakadó esetleges elmaradt haszonért, anyagi, vagy egyéb kárért nem vállal felelősséget! Konkrét ajánlatkérés miatt kérjük, keressen meg minket írásban, az info@modernalarm.hu, vagy a rendeles@modernalarm.hu e-mail címen.
A honlapon fellelt tévedéseket, elírásokat az info@modernalarm.hu e-mail címen jelezheti számunkra.