Bejelentkezés
Kosár tartalma

Kosara jelenleg üres!


1 csatornás sodrott érpáras passzív videojel és táp átvitel: adó (kamera) oldal, 200m táp és video átvitel színes módban max. 500-1100mA kamera áramfelvételig, BNC/ jack és RJ45 csatlakozás, 24-36VDC-ből állítja elő a 12VDC-t. Extrák: túlfeszültség és villámvédelem 10/700 µs impulzus 2KV-ig szabvány: IREC61000-4-5: elektrosztatikus kisülés elleni védelem 6 KV-ig (levegőben 8 KV) szabvány: IREC61000-4-2: beépített interferencia és zajszűrés 0-6 MHz-ig, extra interferencia csillapítás: ?60dB. mes

A termékből van raktáron!
Készletinformációnk nem valós idejű, így ez az érték csupán tájékoztató jelleggel szolgál!


Passzív :
Csatornaszám : 1
Táp átvitel :
Telepítés helye : kamera oldal

Leírások

2011_Katalogus

Szoftverek

Ehhez a termékhez nincs letölthető szoftver!

Nettó listaár: 7 140 Ft    db

Szabadszavas gyorskereső


Copyright © 2002-2018 Modern Alarm Kft. All rights reserved!

A honlapon látható árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek, általuk szerződéses jogviszony nem jön létre, követelés ezek alapján nem támasztható a Modern Alarm Kft.-vel szemben.
A Modern Alarm Kft., mint a honlap üzemeltetője fenntartja az előzetes értesítés nélküli árváltoztatás, a műszaki tartalom megváltoztatásának és az elírás, tévedés jogát.
Az ezekből fakadó esetleges elmaradt haszonért, anyagi, vagy egyéb kárért nem vállal felelősséget! Konkrét ajánlatkérés miatt kérjük, keressen meg minket írásban, az info@modernalarm.hu, vagy a rendeles@modernalarm.hu e-mail címen.
A honlapon fellelt tévedéseket, elírásokat az info@modernalarm.hu e-mail címen jelezheti számunkra.