Bejelentkezés
Kosár tartalma

Kosara jelenleg üres!


Főbb jellemzők: -GPRS/IP, GSM kommunikáció -Közvetlen kommunikáció TELL AMR-08 vevővel IP-n és tartalék GSM híváson keresztül -SIA IP protokoll -1 telefonvonal kimenet -Beérkező SMS üzenetek továbbítása - A programozó szoftvert a beépített USB háttértároló tartalmazza - Az IP címek és egyéb beállításokPC-vel és SMS-sel is módosíthatóak Tulajdonságok: -Bármilyen riasztóközponthoz használható, amely képes vezetékes telefonvonalon távfelügyeletre jelzést küldeni Contact ID formátummal. - Az adapter segítségével a riasztó jelzései GPRS hálózaton keresztül jutnak el a távfelügyelet IP vevőegységéhez, ANSI/SIA DC-09-2007 szabványnak megfelelő SIA IP protokoll használatával. - Nincs szükség központi szerverre, csak egy végponti IP vevőegységre internet kapcsolattal. Az adapter olyan távfelügyeleti vevőegységgel képes kommunikálni, amelyek támogatják a SIA IP protokollt. - A riasztó beállításától függően a jelzéseket 4 IP címre tudja továbbítani. IP hiba esetén tartalék Contact ID kommunikáció GSM hanghíváson keresztül a kapcsolt vonalas távfelügyeleti vevőegységre. Tesztjelentés lehetősége több IP címre és a kapcsolatok folyamatos vizsgálata, melyhez becsült várható adatforgalmat mutat. - Egyszerű vizuális állapotjelzés, vagy teljes állapot információ PC-s felületen. Számítógéphez csatlakoztatva, az adapter belső memóriája USB háttértárolóként jelenik meg, amelyről telepíthető a programozó szoftver és a használati útmutató. Alkalmazási terület: - Riasztóközpontok távfelügyeleti kommunikátora, mely a telefonos Contact ID jelzéseket SIA IP formátumra konvertálja és mobil GPRS hálózaton létrehozott IP csatornán továbbítja a távfelügyeleti vevőegység felé. mes

Gyártó weboldala

A termékből van raktáron!
Készletinformációnk nem valós idejű, így ez az érték csupán tájékoztató jelleggel szolgál!


Típus : Kommunikátor
GSM átjelző :
GPRS átjelző :

Leírások

Adatlap
Használati utasítás

Szoftverek

Remoter
Volsetter

Nettó listaár: 32 000 Ft    db

Szabadszavas gyorskereső
Copyright © 2002-2018 Modern Alarm Kft. All rights reserved!

A honlapon látható árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek, általuk szerződéses jogviszony nem jön létre, követelés ezek alapján nem támasztható a Modern Alarm Kft.-vel szemben.
A Modern Alarm Kft., mint a honlap üzemeltetője fenntartja az előzetes értesítés nélküli árváltoztatás, a műszaki tartalom megváltoztatásának és az elírás, tévedés jogát.
Az ezekből fakadó esetleges elmaradt haszonért, anyagi, vagy egyéb kárért nem vállal felelősséget! Konkrét ajánlatkérés miatt kérjük, keressen meg minket írásban, az info@modernalarm.hu, vagy a rendeles@modernalarm.hu e-mail címen.
A honlapon fellelt tévedéseket, elírásokat az info@modernalarm.hu e-mail címen jelezheti számunkra.