Bejelentkezés
Kosár tartalma

Kosara jelenleg üres!


Főbb jellemzők: - GPRS és tartalék GSM kommunikáció - 6 konfigurálható NO/NC zónabemenet - 1 NO relé kimenet: esemény által és távolról is vezérelhető - Relé vezérlés ingyenes hívással (kapunyitó funkció) - Önálló riasztó funkció (élesítés, hatástalanítás, ki- és belépési késleltetés, 24h zónák, bemeneti érzékenység állítás) - 4 felhasználói telefonszám és 2 távfelügyeleti a riasztások továbbítására - Tetszőlegesen konfigurálható Contact ID kód minden bemenethez és saját eseményhez - Riasztások továbbítása SMS-ben a felhasználók felé - Konfigurálható max. 160 karakteres SMS üzenet a riasztások továbbítására - Riasztások továbbítása távfelügyeletre GPRS csatornán keresztül és tartalék GSM hívással - Nyugtázási beállítások - Konfigurálható élesítési/hatástalanítási módok, tesztjelentés, riasztás korlátozás - Tápfeszültség figyelés (akkumulátor) mes

Gyártó weboldala

A termékből van raktáron!
Készletinformációnk nem valós idejű, így ez az érték csupán tájékoztató jelleggel szolgál!


Típus : Kommunikátor
GSM átjelző :

Leírások

Adatlap
Segédlet
Használati utasítás

Szoftverek

Remoter

Nettó listaár: 40 000 Ft    db

Szabadszavas gyorskereső
Copyright © 2002-2018 Modern Alarm Kft. All rights reserved!

A honlapon látható árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek, általuk szerződéses jogviszony nem jön létre, követelés ezek alapján nem támasztható a Modern Alarm Kft.-vel szemben.
A Modern Alarm Kft., mint a honlap üzemeltetője fenntartja az előzetes értesítés nélküli árváltoztatás, a műszaki tartalom megváltoztatásának és az elírás, tévedés jogát.
Az ezekből fakadó esetleges elmaradt haszonért, anyagi, vagy egyéb kárért nem vállal felelősséget! Konkrét ajánlatkérés miatt kérjük, keressen meg minket írásban, az info@modernalarm.hu, vagy a rendeles@modernalarm.hu e-mail címen.
A honlapon fellelt tévedéseket, elírásokat az info@modernalarm.hu e-mail címen jelezheti számunkra.