Bejelentkezés
Kosár tartalma

Kosara jelenleg üres!


GSM kommunikáció - 1 telefonvonal kimenet - Beérkező SMS üzenetek továbbítása - Nyomógomb a GSM térerő lekérdezéséhez Alkalmazási terület: - Univerzális GSM illesztőként riasztó rendszerekhez - Vezetékes vonalpótló eszközként - GSM vonal szimulátorként Üzemeltetési opciók: - Azon riasztóközpontok GSM hálózatra illesztése, amelyek vezetékes telefonvonalon képesek távfelügyeletre jelzést küldeni DTMF alapú formátumban (Contact ID, Ademco Express). - Az adapter segítségével olyan helyre is telepíthető riasztórendszer, ahol nincs a vezetékes telefonvonal kiépítve, de igény van a távfelügyeletre való bejelzésre Vezetékes telefonkészüléket csatlakoztatva hozzá, a kimenő és bejövő hívások GSM hálózaton keresztül bonyolódnak le - A GSM térerő ellenőrzésének lehetősége LED-es kijelző segítségével - A behelyezett SIM kártyára érkező SMS üzeneteket egy beállítható mobil telefonszámra továbbítja mes

Gyártó weboldala

A termékből van raktáron!
Készletinformációnk nem valós idejű, így ez az érték csupán tájékoztató jelleggel szolgál!


Típus : Kommunikátor
GSM átjelző :

Leírások

Adatlap
Használati utasítás

Szoftverek

Ehhez a termékhez nincs letölthető szoftver!

Nettó listaár: 29 500 Ft    db

Szabadszavas gyorskereső
Copyright © 2002-2018 Modern Alarm Kft. All rights reserved!

A honlapon látható árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek, általuk szerződéses jogviszony nem jön létre, követelés ezek alapján nem támasztható a Modern Alarm Kft.-vel szemben.
A Modern Alarm Kft., mint a honlap üzemeltetője fenntartja az előzetes értesítés nélküli árváltoztatás, a műszaki tartalom megváltoztatásának és az elírás, tévedés jogát.
Az ezekből fakadó esetleges elmaradt haszonért, anyagi, vagy egyéb kárért nem vállal felelősséget! Konkrét ajánlatkérés miatt kérjük, keressen meg minket írásban, az info@modernalarm.hu, vagy a rendeles@modernalarm.hu e-mail címen.
A honlapon fellelt tévedéseket, elírásokat az info@modernalarm.hu e-mail címen jelezheti számunkra.