Bejelentkezés
Kosár tartalma

Kosara jelenleg üres!


Főbb jellemzők: - Telefonvonal emulátor - PSTN vonal kezelés - BELL103 / V.21 modem szimuláció - USB programozhatóság Alkalmazási terület: - Az adapter segítségével olyan helyre is telepíthető riasztórendszer, ahol nincs a vezetékes telefonvonal kiépítve, de igény van a megfigyelőközponthoz való bejelzésre. Üzemeltetési opciók: - Riasztóközpontok távfelügyeletre kapcsolása GSM hálózaton keresztül Contact-ID formátumban - Biztonsági tartalék (másodlagos átjelzés) a meglévő vezetékes vonali kommunikátorokhoz - Lakások, nyaralók vezetékes-telefon adaptere - Idős, beteg emberek egyszerű vészhívó eszköze, a telefonkészülék beemelése által - Nagy távolságra telepített riasztóközpontok távdiagnosztikája mes

Gyártó weboldala

A termékből van raktáron!
Készletinformációnk nem valós idejű, így ez az érték csupán tájékoztató jelleggel szolgál!


Típus : Kommunikátor
GSM átjelző :

Leírások

Adatlap
Használati utasítás

Szoftverek

Remoter

Nettó listaár: 40 000 Ft    db

Szabadszavas gyorskereső
Copyright © 2002-2018 Modern Alarm Kft. All rights reserved!

A honlapon látható árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek, általuk szerződéses jogviszony nem jön létre, követelés ezek alapján nem támasztható a Modern Alarm Kft.-vel szemben.
A Modern Alarm Kft., mint a honlap üzemeltetője fenntartja az előzetes értesítés nélküli árváltoztatás, a műszaki tartalom megváltoztatásának és az elírás, tévedés jogát.
Az ezekből fakadó esetleges elmaradt haszonért, anyagi, vagy egyéb kárért nem vállal felelősséget! Konkrét ajánlatkérés miatt kérjük, keressen meg minket írásban, az info@modernalarm.hu, vagy a rendeles@modernalarm.hu e-mail címen.
A honlapon fellelt tévedéseket, elírásokat az info@modernalarm.hu e-mail címen jelezheti számunkra.