Bejelentkezés
Kosár tartalma

Kosara jelenleg üres!


Elektromos kapu, sorompó, vagy egyéb vezérelhető elektromos berendezés távvezérlése ingyenes GSM hívással, 2 kapu vezérlése külön, hívószám azonosítással és hívószám küldésének tiltásával, 20 felhasználó, kapuvezérlő hibajelzéseinek vagy egyéb kontaktus esemény továbbítása SMS-ben 2 kontaktusbemenet által, SMS korlátozás, bejövő SMS üzenetek továbbítása (feltöltős kártyával történő üzemeltetéshez), programozás és állapotlekérdezés SMS üzenettel mes

Gyártó weboldala

Ez a termék sajnos nincs raktáron, a várható szállítási időről érdeklődjön Elérhetőségeinken!

GSM átjelző :

Leírások

Adatlap
Használati útmutató
Applikáció Használati útmutató
Gyors üzembe helyezési útmutató

Szoftverek

Gate Control Pro

Nettó listaár: 30 000 Ft    db

Szabadszavas gyorskereső
Copyright © 2002-2018 Modern Alarm Kft. All rights reserved!

A honlapon látható árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek, általuk szerződéses jogviszony nem jön létre, követelés ezek alapján nem támasztható a Modern Alarm Kft.-vel szemben.
A Modern Alarm Kft., mint a honlap üzemeltetője fenntartja az előzetes értesítés nélküli árváltoztatás, a műszaki tartalom megváltoztatásának és az elírás, tévedés jogát.
Az ezekből fakadó esetleges elmaradt haszonért, anyagi, vagy egyéb kárért nem vállal felelősséget! Konkrét ajánlatkérés miatt kérjük, keressen meg minket írásban, az info@modernalarm.hu, vagy a rendeles@modernalarm.hu e-mail címen.
A honlapon fellelt tévedéseket, elírásokat az info@modernalarm.hu e-mail címen jelezheti számunkra.