Bejelentkezés
Kosár tartalma

Kosara jelenleg üres!


Moduláris előszerelt, mikroprocesszor-vezérelt tűzjelző központ beépített felhasználó barát kezelő egységgel 1512 címzett eszközig. A tűzjelző központ használható önállóan vagy hálózatba kötve, akár 32 állomás (tűjelző központok és kezelő egységek) köthetők össze hálózatban. Cerberus Pro FD720 érzékelők jeleinek feldolgozása. Beépített biztonsági mód funkció, redundáns hálózati kialakítás EN54 szabvány szerinti biztonsági működéssel. Gyors Ethernet interfész távoli alkalmazásokhoz. Igény szerint választható beépített nyomtató, kulcsos kapcsoló és LED kijelzőopciók, soros csatlakozások max. 5 bővítő kártyához. Vészeseti tápellátás akár 72 órán keresztül. A központ felismeri a Cerberus PRO eszközöket és automatikusan beolvassa azokat (auto config). Hurok táplált (C-NET) szinti kijelző/kezelő egységek valamint riasztásjelző eszközök (hangjelzők, hang- és fényjelzők, aljzat sziréna). mes

Ez a termék sajnos nincs raktáron, a várható szállítási időről érdeklődjön Elérhetőségeinken!

Kivitel : inteligens
Oltásvezérlő :

Leírások

Adatlap

Szoftverek

Ehhez a termékhez nincs letölthető szoftver!

Nettó listaár: 1 213 850 Ft    db

Szabadszavas gyorskereső
Copyright © 2002-2018 Modern Alarm Kft. All rights reserved!

A honlapon látható árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek, általuk szerződéses jogviszony nem jön létre, követelés ezek alapján nem támasztható a Modern Alarm Kft.-vel szemben.
A Modern Alarm Kft., mint a honlap üzemeltetője fenntartja az előzetes értesítés nélküli árváltoztatás, a műszaki tartalom megváltoztatásának és az elírás, tévedés jogát.
Az ezekből fakadó esetleges elmaradt haszonért, anyagi, vagy egyéb kárért nem vállal felelősséget! Konkrét ajánlatkérés miatt kérjük, keressen meg minket írásban, az info@modernalarm.hu, vagy a rendeles@modernalarm.hu e-mail címen.
A honlapon fellelt tévedéseket, elírásokat az info@modernalarm.hu e-mail címen jelezheti számunkra.