Bejelentkezés
Kosár tartalma

Kosara jelenleg üres!


Kompakt, előszerelt, mikroprocesszor-vezérelt tűzjelző központ 252 címzett eszközig. A tűzjelz központ működhet önállóan vagy hálózatba kötve, akár 16 állomás (tűzjelz központok és kezelő egységek) köthet össze hálózatba. Beépített vészeseti működési funkció, redundáns hálózati kialakítás EN54 szabvány szerinti biztonsági működéssel. Beépített felhasználóbarát kezel egység, igény szerint választható beépített nyomtató, kulcsos kapcsoló és LED kijelző opciók. RS232 és RS485 soros port és ethernet csatlakozások. Vészeseti tápellátás akár 72 órán keresztül. A központ felismeri az C-NET eszközöket és automatikusan beolvassa azokat (auto config), Cerberus PRO FD720 érzékel k jeleinek feldolgozása. Hurok táplált (C-NET) szinti kijelző/kezelő egységek valamint riasztásjelző eszközök (hangjelzők, hang- és fényjelzők, aljzat sziréna). mes

Ez a termék sajnos nincs raktáron, a várható szállítási időről érdeklődjön Elérhetőségeinken!

Kivitel : inteligens
Oltásvezérlő :

Leírások

Adatlap

Szoftverek

Ehhez a termékhez nincs letölthető szoftver!

Nettó listaár: 472 860 Ft    db

Szabadszavas gyorskereső
Copyright © 2002-2018 Modern Alarm Kft. All rights reserved!

A honlapon látható árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek, általuk szerződéses jogviszony nem jön létre, követelés ezek alapján nem támasztható a Modern Alarm Kft.-vel szemben.
A Modern Alarm Kft., mint a honlap üzemeltetője fenntartja az előzetes értesítés nélküli árváltoztatás, a műszaki tartalom megváltoztatásának és az elírás, tévedés jogát.
Az ezekből fakadó esetleges elmaradt haszonért, anyagi, vagy egyéb kárért nem vállal felelősséget! Konkrét ajánlatkérés miatt kérjük, keressen meg minket írásban, az info@modernalarm.hu, vagy a rendeles@modernalarm.hu e-mail címen.
A honlapon fellelt tévedéseket, elírásokat az info@modernalarm.hu e-mail címen jelezheti számunkra.