Bejelentkezés
Kosár tartalma

Kosara jelenleg üres!


Kompakt, előszerelt, mikroprocesszor-vezérelt tűzjelző központ 126 címzett eszközig. A tűzjelző központ önálló működésű, hálózatba nem köthető, beépített vészeseti működési funkció. Gyors Ethernet interfész távoli alkalmazásokhoz, RS232 és RS485 soros port csatlakoztatások. Beépített felhasználóbarát kezelő egység, igény szerint választható kulcsos kapcsoló opció. A központ felismeri az C-NET eszközöket és automatikusan beolvassa azokat (auto config), így azonnali, egyszerű működést biztosít. Cerberus PRO FD720 érzékelők jeleinek feldolgozása, érzékelő hurokra köthető (C-NET) szinti kijelző/kezelő egységek valamint riasztásjelző eszközök (hangjelzők, hang- és fényjelzők, aljzat sziréna). Vészeseti tápellátás akár 72 órán keresztül. mes

Ez a termék sajnos nincs raktáron, a várható szállítási időről érdeklődjön Elérhetőségeinken!

Kivitel : inteligens
Oltásvezérlő :

Leírások

Adatlap

Szoftverek

Ehhez a termékhez nincs letölthető szoftver!

Nettó listaár: 340 710 Ft    db

Szabadszavas gyorskereső
Copyright © 2002-2018 Modern Alarm Kft. All rights reserved!

A honlapon látható árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek, általuk szerződéses jogviszony nem jön létre, követelés ezek alapján nem támasztható a Modern Alarm Kft.-vel szemben.
A Modern Alarm Kft., mint a honlap üzemeltetője fenntartja az előzetes értesítés nélküli árváltoztatás, a műszaki tartalom megváltoztatásának és az elírás, tévedés jogát.
Az ezekből fakadó esetleges elmaradt haszonért, anyagi, vagy egyéb kárért nem vállal felelősséget! Konkrét ajánlatkérés miatt kérjük, keressen meg minket írásban, az info@modernalarm.hu, vagy a rendeles@modernalarm.hu e-mail címen.
A honlapon fellelt tévedéseket, elírásokat az info@modernalarm.hu e-mail címen jelezheti számunkra.