Bejelentkezés
Kosár tartalma

Kosara jelenleg üres!


Kompakt, előszerelt, mikroprocesszor-vezérelt tűzjelz központ 504 címzett eszközig. Működhet önállóan vagy hálózatba kötve, akár 16 állomás (tűjelz központok és kezelő egységek) köthet össze hálózatban. Beépített vészeseti működési funkció, redundáns hálózati kialakítás EN54 szabvány szerinti biztonsági működéssel. Gyors Ethernet interfész távoli alkalmazásokhoz, RS232 és RS485 soros port csatlakozások. Beépített felhasználóbarát kezelő egység, igény szerint választható beépített nyomtató, kulcsos kapcsoló és LED kijelző opciók. Vészeseti tápellátás akár 72 órán keresztül. A központ felismeri az C-NET eszközöket és automatikusan beolvassa azokat (auto config), Cerberus PRO FD720 érzékelők jeleinek feldolgozása. Hurok táplált (C-NET) szinti kijelző/kezelő egységek valamint riasztásjelző eszközök (hangjelzők, hang- és fényjelzők, aljzat sziréna). mes

Ez a termék sajnos nincs raktáron, a várható szállítási időről érdeklődjön Elérhetőségeinken!

Kivitel : inteligens
Oltásvezérlő :

Leírások

Adatlap

Szoftverek

Ehhez a termékhez nincs letölthető szoftver!

Nettó listaár: 733 450 Ft    db

Szabadszavas gyorskereső
Copyright © 2002-2018 Modern Alarm Kft. All rights reserved!

A honlapon látható árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek, általuk szerződéses jogviszony nem jön létre, követelés ezek alapján nem támasztható a Modern Alarm Kft.-vel szemben.
A Modern Alarm Kft., mint a honlap üzemeltetője fenntartja az előzetes értesítés nélküli árváltoztatás, a műszaki tartalom megváltoztatásának és az elírás, tévedés jogát.
Az ezekből fakadó esetleges elmaradt haszonért, anyagi, vagy egyéb kárért nem vállal felelősséget! Konkrét ajánlatkérés miatt kérjük, keressen meg minket írásban, az info@modernalarm.hu, vagy a rendeles@modernalarm.hu e-mail címen.
A honlapon fellelt tévedéseket, elírásokat az info@modernalarm.hu e-mail címen jelezheti számunkra.