Bejelentkezés
Kosár tartalma

Kosara jelenleg üres!


Aktív lézeres mozgásérzékelő (LIDAR). 30m érzékelési távolság, 190°-ban. Többféle működési mód, akár függőleges akár vízszintes érzékelési módban. Az érzékelési terület 4 vagy 8 külön zónára osztható fel, ezekről a zónákról független jelzést ad. Ideális eszköz CCTV kamerák vezérlésére, perem és határvonal védelemre. PC-ről programozahtó, automatikus környezet felismerés, időjárás hibakimenet, folyamatos önteszt. mes

Ez a termék sajnos nincs raktáron, a várható szállítási időről érdeklődjön Elérhetőségeinken!

Speciális védelem :

Leírások

Adatlap(angol)
Telepítési leírás(angol)

Szoftverek

Ehhez a termékhez nincs letölthető szoftver!

Nettó listaár: 1 789 261 Ft    db

Szabadszavas gyorskereső


Copyright © 2002-2018 Modern Alarm Kft. All rights reserved!

A honlapon látható árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek, általuk szerződéses jogviszony nem jön létre, követelés ezek alapján nem támasztható a Modern Alarm Kft.-vel szemben.
A Modern Alarm Kft., mint a honlap üzemeltetője fenntartja az előzetes értesítés nélküli árváltoztatás, a műszaki tartalom megváltoztatásának és az elírás, tévedés jogát.
Az ezekből fakadó esetleges elmaradt haszonért, anyagi, vagy egyéb kárért nem vállal felelősséget! Konkrét ajánlatkérés miatt kérjük, keressen meg minket írásban, az info@modernalarm.hu, vagy a rendeles@modernalarm.hu e-mail címen.
A honlapon fellelt tévedéseket, elírásokat az info@modernalarm.hu e-mail címen jelezheti számunkra.