Bejelentkezés
Kosár tartalma

Kosara jelenleg üres!


32 központ felügyeletére alkalmas grafikus felügyeleti program. A felügyeleti számítógéphez max. 32db AM2000, AM4000 illetve AM6000 központ csatlakoztatható RS485 vonalon keresztül; a PC összesen 1500 térképen, tetszőleges zoom szinten képes megjeleníteni az eseményeket (riasztás, hiba, tiltott, bekapcsolt / kikapcsolt, nem programozott eszközök); a központok kezelése PC-ről is elvégezhető; a PC 50000 eseményt tárol, melyek szűrési feltételek megadásával kereshetők mes

Ez a termék sajnos nincs raktáron, a várható szállítási időről érdeklődjön Elérhetőségeinken!

Leírások

Ehhez a termékhez nincs elérhető leírás!

Szoftverek

Ehhez a termékhez nincs letölthető szoftver!

Nettó listaár: 445 760 Ft    db

Szabadszavas gyorskereső


Copyright © 2002-2018 Modern Alarm Kft. All rights reserved!

A honlapon látható árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek, általuk szerződéses jogviszony nem jön létre, követelés ezek alapján nem támasztható a Modern Alarm Kft.-vel szemben.
A Modern Alarm Kft., mint a honlap üzemeltetője fenntartja az előzetes értesítés nélküli árváltoztatás, a műszaki tartalom megváltoztatásának és az elírás, tévedés jogát.
Az ezekből fakadó esetleges elmaradt haszonért, anyagi, vagy egyéb kárért nem vállal felelősséget! Konkrét ajánlatkérés miatt kérjük, keressen meg minket írásban, az info@modernalarm.hu, vagy a rendeles@modernalarm.hu e-mail címen.
A honlapon fellelt tévedéseket, elírásokat az info@modernalarm.hu e-mail címen jelezheti számunkra.