Bejelentkezés
Kosár tartalma

Kosara jelenleg üres!


Hibrid riasztóközpont szett (riasztóközpont + 2db Elite XT-W, 1db Elite Impaq Contact-w érzékelő, 1db Smart key távirányító, 1db LCD Iconic kezelő), összesen és legfeljebb 24 zóna, 16 vezeték nélküli zóna, 4 vezetékes zóna (bővíthető), 2 Partíció, Partíciónként 3 részleges élesítési mód, 4 Kezelőegységig bővíthető, 25 Felhasználói kód, 500 bejegyzéses eseménynapló, 9 programozható kimenet, Grade 2 Class II besorolás. MABISZ tanúsítvány. mes

Gyártó weboldala

A termékből van raktáron!
Készletinformációnk nem valós idejű, így ez az érték csupán tájékoztató jelleggel szolgál!


Zónaszám : 24

Leírások

Adatlap (angol)
Felhasználói útmutató(EN,ES,IT,PL,HU)

Szoftverek

Ehhez a termékhez nincs letölthető szoftver!

Nettó listaár: 95 551 Ft    db

Szabadszavas gyorskereső


Copyright © 2002-2018 Modern Alarm Kft. All rights reserved!

A honlapon látható árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek, általuk szerződéses jogviszony nem jön létre, követelés ezek alapján nem támasztható a Modern Alarm Kft.-vel szemben.
A Modern Alarm Kft., mint a honlap üzemeltetője fenntartja az előzetes értesítés nélküli árváltoztatás, a műszaki tartalom megváltoztatásának és az elírás, tévedés jogát.
Az ezekből fakadó esetleges elmaradt haszonért, anyagi, vagy egyéb kárért nem vállal felelősséget! Konkrét ajánlatkérés miatt kérjük, keressen meg minket írásban, az info@modernalarm.hu, vagy a rendeles@modernalarm.hu e-mail címen.
A honlapon fellelt tévedéseket, elírásokat az info@modernalarm.hu e-mail címen jelezheti számunkra.