Bejelentkezés
Kosár tartalma

Kosara jelenleg üres!


A PDM 230 készülék nagyon kis méretű, kompakt túlfeszültségvédelmi egység. Bármely, már meglévő berendezésbe vagy süllyesztett dugaszoló aljzat mögé - parapet csatornába, padlódobozba stb. - egyszerűen és gyorsan beépíthető utólagosan is. A védelmi modul műanyag tokozású. PDM 230/L Jelzőlámpával szerelt kivitel. A hálózati feszültség megléte esetén világító zöld lámpa a védőkészülék hibátlan állapotát jelzi. PDM 230/AK Akusztikus jelzővel szerelt kivitel. Csak hiba esetén hallható visszajelzés. mes

Ez a termék sajnos nincs raktáron, a várható szállítási időről érdeklődjön Elérhetőségeinken!

Leírások

Szerelési Útmutató

Szoftverek

Ehhez a termékhez nincs letölthető szoftver!

Nettó listaár: 5 850 Ft    db

Szabadszavas gyorskereső


Copyright © 2002-2018 Modern Alarm Kft. All rights reserved!

A honlapon látható árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek, általuk szerződéses jogviszony nem jön létre, követelés ezek alapján nem támasztható a Modern Alarm Kft.-vel szemben.
A Modern Alarm Kft., mint a honlap üzemeltetője fenntartja az előzetes értesítés nélküli árváltoztatás, a műszaki tartalom megváltoztatásának és az elírás, tévedés jogát.
Az ezekből fakadó esetleges elmaradt haszonért, anyagi, vagy egyéb kárért nem vállal felelősséget! Konkrét ajánlatkérés miatt kérjük, keressen meg minket írásban, az info@modernalarm.hu, vagy a rendeles@modernalarm.hu e-mail címen.
A honlapon fellelt tévedéseket, elírásokat az info@modernalarm.hu e-mail címen jelezheti számunkra.