Bejelentkezés
Kosár tartalma

Kosara jelenleg üres!


A KV 06 B/S-FF típusú túlfeszültséglevezető koaxiális adat- és videorendszerek kétlépcsős védelme, amely megakadályozza, hogy a túlfeszültség zavarok a jelvezetékeken keresztül az elektronikus berendezésekbe juthassanak, és ott meghibásodást okozzanak. A védőkapcsolás egy kapacitásszegény diódakaszkádból és egy nagy teljesítményű gáztöltésű levezetőből áll. A KV sorozat minden egyes tagja közvetett módon földelhető kivitelben is kapható. mes

A termékből van raktáron!
Készletinformációnk nem valós idejű, így ez az érték csupán tájékoztató jelleggel szolgál!

Leírások

Szerelési Útmutató

Szoftverek

Ehhez a termékhez nincs letölthető szoftver!

Nettó listaár: 11 310 Ft    db

Szabadszavas gyorskereső


Copyright © 2002-2018 Modern Alarm Kft. All rights reserved!

A honlapon látható árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek, általuk szerződéses jogviszony nem jön létre, követelés ezek alapján nem támasztható a Modern Alarm Kft.-vel szemben.
A Modern Alarm Kft., mint a honlap üzemeltetője fenntartja az előzetes értesítés nélküli árváltoztatás, a műszaki tartalom megváltoztatásának és az elírás, tévedés jogát.
Az ezekből fakadó esetleges elmaradt haszonért, anyagi, vagy egyéb kárért nem vállal felelősséget! Konkrét ajánlatkérés miatt kérjük, keressen meg minket írásban, az info@modernalarm.hu, vagy a rendeles@modernalarm.hu e-mail címen.
A honlapon fellelt tévedéseket, elírásokat az info@modernalarm.hu e-mail címen jelezheti számunkra.