Bejelentkezés
Kosár tartalma

Kosara jelenleg üres!


Kétirányú rádiós PGM, Tartalék riasztás jelentés, MG-6060 konzolonként 4 2WPGM köthető, AC vagy DC bemeneti feszültséget igényel (6-16.5Vac vagy 5-20Vdc), Egy darab 5A relé kimenet, Univerzális bemenet (N.O./N.C.) Betörés/Felügyeleti alkalmazásokhoz használható. Pl. nyitásérzékelőt rácsatlakoztatva riasztást indíthat, Az MG-6060 V1.20 vagy újabb verziójával kompatíbilis, 433MHz és 868MHz kivitelben kapható, A 2WPGM nem kompatíbilis a Spectra 1759MG központtal és az RCV3 rádiós bővítő modullal mes

Ez a termék sajnos nincs raktáron, a várható szállítási időről érdeklődjön Elérhetőségeinken!

Leírások

Telepítői útmutató

Szoftverek

Ehhez a termékhez nincs letölthető szoftver!

Nettó listaár: 18 635 Ft    db

Szabadszavas gyorskereső
Copyright © 2002-2018 Modern Alarm Kft. All rights reserved!

A honlapon látható árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek, általuk szerződéses jogviszony nem jön létre, követelés ezek alapján nem támasztható a Modern Alarm Kft.-vel szemben.
A Modern Alarm Kft., mint a honlap üzemeltetője fenntartja az előzetes értesítés nélküli árváltoztatás, a műszaki tartalom megváltoztatásának és az elírás, tévedés jogát.
Az ezekből fakadó esetleges elmaradt haszonért, anyagi, vagy egyéb kárért nem vállal felelősséget! Konkrét ajánlatkérés miatt kérjük, keressen meg minket írásban, az info@modernalarm.hu, vagy a rendeles@modernalarm.hu e-mail címen.
A honlapon fellelt tévedéseket, elírásokat az info@modernalarm.hu e-mail címen jelezheti számunkra.