Bejelentkezés
Kosár tartalma

Kosara jelenleg üres!


4 csatornás arcazonosító szoftver Panasonic IP rendszerhez: arc, nem és életkor meghatározás, személy számlálás, maximális kiépítésben 20 kamera jelének a feldolgozása, 1000 regisztrálható arc, sebesség: 120 arc/s, visszakeres az adatbázisban: 5 millió arc/3s, a kiértékelés és statisztika grafikus felületen, statisztika mentés excel (CSV.) formátumban, minimális PC konfiguráció: Intel I7 sorozat, 16 GB RAM,.. Windows 2008 szerver, kliensek száma maximum 4db ASM200+ASE231 vagy 64 db ASM970+ASE231 mes

Gyártó weboldala

Ez a termék sajnos nincs raktáron, a várható szállítási időről érdeklődjön Elérhetőségeinken!

Leírások

Adatlap
Részletes prezentáció

Szoftverek

Ehhez a termékhez nincs letölthető szoftver!

Nettó listaár: 2 958 830 Ft    db

Szabadszavas gyorskereső


Copyright © 2002-2018 Modern Alarm Kft. All rights reserved!

A honlapon látható árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek, általuk szerződéses jogviszony nem jön létre, követelés ezek alapján nem támasztható a Modern Alarm Kft.-vel szemben.
A Modern Alarm Kft., mint a honlap üzemeltetője fenntartja az előzetes értesítés nélküli árváltoztatás, a műszaki tartalom megváltoztatásának és az elírás, tévedés jogát.
Az ezekből fakadó esetleges elmaradt haszonért, anyagi, vagy egyéb kárért nem vállal felelősséget! Konkrét ajánlatkérés miatt kérjük, keressen meg minket írásban, az info@modernalarm.hu, vagy a rendeles@modernalarm.hu e-mail címen.
A honlapon fellelt tévedéseket, elírásokat az info@modernalarm.hu e-mail címen jelezheti számunkra.